За първи път в Бургас ще се присъди наградата Ученик

...
За първи път в Бургас ще се присъди наградата Ученик
Коментари Харесай

За първи път в Бургас избират Ученик на годината

За първи път в Бургас ще се присъди премията " Ученик на годината ". От общо 600 претенденти сред 1-ви и 12-ти клас, 16 са номинирани за влиятелното отличие. Те се съревновават в категориите: математика и естествени науки, филантропични науки и изкуства.

Бургас

Вотът е справедлив - за една кандидатура може да се гласоподава от един IP адрес, т.е. - по един глас за възпитаник от един компютър. Класацията " Ученик на годината " е част от програмата " Бургаски деца ", посредством която общината финансира присъединяване на изявени възпитаници в национални и интернационалните надпревари, олимпиади и състезания.
Веселин Пренеров - ръководител на Комисията по просвета към Оценка за съвместимост - Бургас: " Програмата " Бургаски деца " е израз на сполучливата политика и визия на Община Бургас за поддръжка на младия интелектуален капацитет на града. Самият факт, че за близо 7 дни близо 35 000 бургазлии са дали своят вот за " Ученик на годината " е един самобитен избор на доверие за младите, изявените и надарените възпитаници на Бургас в областта на образованието, науката и изкуствата.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР