За първи път в България ще се проведе квалификация за

...
За първи път в България ще се проведе квалификация за
Коментари Харесай

Български стартъпи с възможност да спечелят 1 000 000 $ на събитие във Варна

За първи път в България ще се организира подготовка за Startup World Cup 2019 . Състезанието ще се състои във Варна по време на една от най-големите конференции за нововъведенията и технологии в Югоизточна ЕропаInnowave Summit 2019.

Победителите от българското издание, дружно с други 40 стартъпа, ще иматуникалния късмет да се състезаватза награден фонд в размер на Щатски долар 1 000 000 . Техните бизнеси ще бъдат презентирани в Силициевата котловина пред Стийв Возняк , Рийд Хофман и редица успешниинвеститори от целия свят. Финалът ще се организира в Сан Франциско на 22 Май 2020 година

Inowave Summit 2019 е хазаин за провеждането на Startup World Cup в град Варна на 18 и 19 октомври. Жури на надпреварата ще бъдат както част от лекторите, представители на международни капиталови фондове, по този начин и бизнес ангели и вложители от целия свят.

„ Това съревнование промени напълно живота ми! “ – споделя Карлос Кастро Гонзалес, съосновател на компанията Abivin, която сграбчи огромната премия през миналото издание и прибавя още, че Startup World Cup e изиграло ролята на трамплин за бизнеса му, занимаващ се с нововъведения в областта на опазването на здравето.

Организаторите насочат покана към всички, които желаят да се включат в Startup World Cup конкуренцията, да не се двоумят и да го създадат безусловно гратис на формалния уебсайт на събитието тук.

 

 

 

 

* обява

 

 

 

 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
реклама
НАПИШИ КОМЕНТАР