За първи път терминът предменструален синдром е използван за описание

...
За първи път терминът предменструален синдром е използван за описание
Коментари Харесай

Какво трябва да знае мъжът за предменструалния синдром при жените

За първи път терминът предменструален синдром е употребен за изложение на цикличните промени в психическото положение на пациентите през 1931 година, доктор Робърт Франк.

Досега обаче това събитие за доста мъже остава тайнственост и неприятна месечна изненада. Днес, съгласно PMS, има даже статистически данни, които демонстрират следното: на възраст от 18 до 30 години единствено 20% от дамите са предразположени към появяването на този синдром, само че след тридесет години броят им се усилва до 60 %.
ПМС- плод на еволюцията?
Това събитие е неизбежно, като гибелта и налозите, а и не е по-приятно от тях. Всеки месец милиони дами усещат, че нещо не е по този начин &ndas...
Прочети повече
Интересно наблюдаване: предменструалният синдром постоянно се появява при тези представители на по-слабия пол, чиято работа е обвързвана с дейна интелектуална активност. Може би това се дължи на по-малкото физическа интензивност.

Признакът на Постановление на Министерски съвет може да е желанието на дамата да яде извънредно храни с високо наличие на въглехидрати. В същото време, преди шоколадов десерт, пица или пиле на скара, даже дейните диетични практики не могат да устоят през този интервал. При някои дами по време на предменструалния синдром способността за съсредоточаване на вниманието понижава и агресивността се усилва, по този начин красивата половина на човечеството може да се трансформира в опасност за другите и за себе си. Има даже нараснал риск от злополуки при шофиране, битови злополуки, да вземем за пример ютията се обръща и възпламенява нещо или е забравена по този начин, нараснала нервност, което води до кавги, кавги и нервности и други сходни. В същото време Постановление на Министерски съвет не е нелечимо заболяване и деянията му могат да бъдат потиснати благодарение на външни фактори.

Учените са разкрили, че дамите, които получават задоволителна доза витамин D и калций за месец време, изпитват по-малко признаци на предменструален синдром. Ето за какво, с цел да го избегнете, в случай че сте жена е задоволително да прекарвате повече време на чист въздух денем и да ядете доста млечни артикули или да приемате подобаващи медикаменти. Всъщност дейните прояви на признаците на Постановление на Министерски съвет се следят единствено при 10% от дамите, като тези признаци, също могат да се появяват и изчезват още веднъж през целия живот (до менопаузата).

Ето за какво, благи мъже, не бързайте да приписвате неприятното въодушевление на обичаната си за избран интервал от цикъла. Много евентуално е в действителност да сте отговорни за нещо. Освен това, не забравяйте, че признаците на Постановление на Министерски съвет имат доста общо с това по какъв начин се трансформира прочувственото положение на дамата, през първия интервал на бременността. Освен това, Неспокойните английски учени са разкрили, че забележителен % от мъжете също изпитват циклични прояви на признаци като женския Постановление на Министерски съвет. По това време представителите на мощния пол са предразположени към депресивни положения, раздразнителност, свръхчувствителност и други сходни.

Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР