За първи път списание Форбс“ отличи най-иновативните компании в България

...
За първи път списание Форбс“ отличи най-иновативните компании в България
Коментари Харесай

За първи път „Форбс“ отличи най-иновативните компании в България


За първи път списание „ Форбс “ отличи най-иновативните компании в България по време на второто издание на конференцията „ Forbes Innovation Forum “. bTV Media Group е извънреден медиен сътрудник на форума, който се организира за втора поредна година.

Събитието събира компании и бизнес водачи, които се отличават с напредничаво мислене и визионерски взор.

Според уредниците по този начин „ Форбс “ затвърждава задачата си да поддържа предприемачеството и свободния бизнес у нас. 20 търговски и неправителствени организации бяха финалисти в категориите за обществена и продуктова иновация, както и за новаторска услуга на „ Forbes Innovation awards “.

„ Ние организираме „ Forbes Innovation Forum “, тъй като в кръвта на „ Forbes “, като издание, е ние да поддържаме свободното предприемачество и честния бизнес в България, и считаме, че изключително в този момент, във времена на икономическа рецесия, на неустойчивост, е добре ние да покажем кои са образците за новаторски компании, тъй като имаме вяра, че точно те ще излязат по-силни от рецесията “, сподели Веселин Димитров - основен редактор на сп. „ Forbes “.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР