За първи път след обявяването на съвместната кандидатура на Андрети

...
За първи път след обявяването на съвместната кандидатура на Андрети
Коментари Харесай

Андрети каза кога се надява да влезе във Формула 1

За първи път след оповестяването на взаимната кандидатура на Андрети и Кадилак, Майкъл Андрети разяснява по кое време е реалистично да чакаме дебюта на бъдещия отбор във Формула 1. Стига, естествено, да бъдат преодолени всички трудности по пътя към международния шампионат.

Преди да се появи Кадилак Андрети твърдеше, че се надява на дебют през 2024, само че това към този момент не е реалистична цел. Освен това, Майкъл не отговори на въпросите дали Кадилак ще се ангажира със основаването на задвижваща система или отборът ще употребява мотор от различен снабдител.

Дори се появиха упования, че отборът на Андрети може да употребява задвижващи системи на Хонда, защото Кадилак и японската компания работят съществено при серийните коли.
 Андрети назова тимовете във Формула 1 „ алчни “ Андрети назова тимовете във Формула 1 „ алчни “
“Всичко това са клюки - изясни Андрети. - Кадилак ще вземат участие интензивно в нашата активност. Но в случай че стартираме във Формула 1 през 2025, то тогава още няма да имаме нова задвижваща система, то ще използваме този метод, който съществува и в този момент - с ребрандиране. ”
 Андрети: Партньорството ни с GM е фантастично Андрети: Партньорството ни с GM е фантастично
За сезон 2026 обаче разновидностите са по-интересни, защото за 2026 ще влязат в действие новите механически правила във Формула 1.
 Президентът на ФИА отбрани Андрети-Кадилак Президентът на ФИА отбрани Андрети-Кадилак
“Ако стартираме през 2026, то тогава са вероятни разнообразни комбинации с други производители - добави Андрети. - Но в този случай не става въпрос за нормално ребрандиране. Кадилак ще желаят да получат интелектуалната благосъстоятелност върху мотора, тъй че всичко ще е изцяло друго. ”

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР