За първи път след обвиненията за смъртта в тунела Ечемишка

...
За първи път след обвиненията за смъртта в тунела Ечемишка
Коментари Харесай

Проговори оцелелият след ужасяващия инцидент в тунела Ечемишка

За първи път след обвиняванията за гибелта в тунела " Ечемишка " приказва оживелият при случая. Николай Николов се връща към съдбовния 5 февруари 2017 година, когато железна осветителна структура се откачи и затисна колата му. При случая почина сестра му, оповестява Нова тв.

Николай признава, че е гневен на институциите в лицето на АПИ поради бездействието. За прокуратурата са бездействали двама някогашни шефове в Пътната организация - Лазар Лазаров и Дончо Атанасов. С обвиняване са още четирима чиновници. Заключението на специалистите е, че проблем с структурата на тунела е имало още от 2010 г, оповестява Нова телевизия.

Според Николай вината за случая ще се размие.

„ С днешна дата мисля, че няма да има отново отговорни, тъй като са доста хора и не мога да осъдят всички ”, счита той. Затова и не чака правораздаване.

Вярва, че Господ го е запазил жив. Срещата пред тунел " Ечемишка " го връща в деня на нещастието. Шест месеца му лишило да мине отново през тунела. За година и 10 месеца след гибелта на сестра му споделя, че се е отчуждил от света. Сили да се върне към него му дали околните. 

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР