За първи път се сблъсквам с толкова тежки метрологични условия.

...
За първи път се сблъсквам с толкова тежки метрологични условия.
Коментари Харесай

Григор Григоров: За първи път се сблъсквам с толкова тежки метеорологични условия



„ За първи път се сблъсквам с толкоз тежки метрологични условия. По време на двата дни имаше значителни превалявания, реки се спускаха по скатовете, имаше разнесена секта по трасето и беше извънредно мъчно съревнование, само че пък беше вълнуващо, тъй като се чувствахме във свои води, това “ съобщи Григор Григоров, който приключи на трето място в рали „ Твърдица “ – първи кръг от националния шампионат.
Екипажът Мирослав Ангелов/Еди Сивов (Мегапорт) с " Шкода Фабия R5 " завоюва конкуренцията. На втора позиция се подредиха миналогодишният победител Тихомир Стратиев и неговият навигатор Добрин Борисов (Марина моторспорт) с " Пежо 208 ".

„ Най-много боли, когато е дребна разликата, само че в последна сметка аз съм удовлетворен от постигнатото. Не е типично за нашата конкуренция, само че ние минаваме постоянно единствено по два пъти трасето. Макар и да го познавам от предишни години, всяка година, то е все по-различно. С Дани към този момент имаме построен табиет, по какъв начин да се оправяме с компликациите “, добави Григоров.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР