За първи път през тази година на „Оскар“-ите ще предложат

...
За първи път през тази година на „Оскар“-ите ще предложат
Коментари Харесай

За първи път публиката връчва „Оскар”


За първи път през тази година на „Оскар“-ите ще предложат категория за най-хубав филм, избран с гласа на публиката.Носителят ще бъде разгласен на церемонията по връчването на премиите, заяви „ The Hollywood Reporter ”.

Победителят ще бъде избран посредством гласоподаване в обществените мрежи.

„От понеделник потребителите на Twitter ще имат опция да гласоподават за обичаните си филми от 2021 година, като разгласяват пост с хаштаг #OscarsFanFavorite, без значение дали са били номинирани за награда“, написа „ The Hollywood Reporter ”.

Потребителите могат да гласоподават за обичания си филм до 20 пъти дневно.

„Туитър е мястото, където се срещат феновете, а Оскарите са една от главните аргументи за полемика всяка година“, съобщи представителят за обществените медии Сара Росен.

Според известия в медиите въвеждането на такава категория е било препоръчано още преди връчването на през 2019 година, само че тогава членовете на филмовата академия и критиците са се противопоставили на концепцията. Все още не се знае каква тъкмо премия ще получи най-популярният измежду феновете филм на идната гала. Но „ The Hollywood Reporter ” прецизира, че тази категория към момента не е официализирана. Гласуването в Twitter ще продължи до 3 март. Носителят на „Оскар“ ще бъде разгласен на 27 март.
Източник: debati.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР