За първи път от обявяването на Кричим за град, в

...
За първи път от обявяването на Кричим за град, в
Коментари Харесай

За първи път от половин век Кричим има столетница ВИДЕО

За първи път от оповестяването на Кричим за град, в обитаемото място рожден ден чества столетница. Фатма Моллаюсеин навърши 100 години и беше поздравена персонално от кмета на община Кричим Атанас Калчев. Той сервира кошница с цветя на столетницата и пожелания за здраве. 
Прочетете още
„ Откакто аз съм кмет в града е нямало хора, които да са навършили 100 години. Много по-възрастни от мен също не помнят в Кричим да е имало столетник “, акцентира кметът Атанас Калчев. 

Той пожела повече негови съграждани да доближат до тази възраст и да бъдат обгрижвани от своите близки. 

Рожденичката от Кричим има един наследник и една щерка, трима внуци, трима правнуци и двама праправнуци. Още описваме във видеото на TrafficNews.bg



„ Много сме щастливи, че честваме 100 години на моята майка, доста сме радостни цялото семейство “, съобщи Сузана - щерка на столетницата.

Фатма е била учителка, а по-късно и общински чиновник в Девин. Единствената от етоса, която е приключила приблизително обучение. 

„ Много съм щастлива, че успяхме да поставим оптимално доста грижи за нашата баба, която с доста обич ни е изгледала. Благодарение на нея през днешния ден сме почтени жители на нашата страна и нашия град “, каза Сюзан Моллаюсеин, която е внучка на столетницата. 

Тя прикани всеки да се грижи за възрастните си родственици у нас. 

„ Те се нуждаят само от доста обич и нищо друго ”, казва още внучката на столетницата. 


  
 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР