За първи път от години настоящият кмет ще има силни

...
За първи път от години настоящият кмет ще има силни
Коментари Харесай

Битката за кметския стол в Айтос ще загрубее! ДПС извади млад лекар срещу Васил Едрев

За първи път от години актуалният кмет ще има мощни съперници, в случай че въобще бъде номиниран от Изпълнителното бюро на ГЕРБ

Битката за кметския стол в ще бъде яростна. За първи път от 12 години мощни претенденти ще се изправят против дългогодишния кмет от ГЕРБ, който има защо да се тормози. Победата му въобще не наподобява сигурна, както може би самият той е мислил напълно до неотдавна. 

Този път Движение за права и свободи са решили да се впуснат съществено, а не да играят официална роля на щафетен състезател. Според инфорация на Флагман.бг Движението за права и свободи към този момент е готово с номинация.

Кандидатът ще е доктор Рамадан Мустафа, разкриха наши източници. 35-годишният мъж е приключил медицина в Медицинския университет в София през 2016 година. Специализирал e в Русе - УМБАЛ „ КАНЕВ “ в интервала 2017-2021 година, а по-късно се е върнал в родния град, с цел да е потребен на своите съграждани. От две години има кабинет в Айтос, а от началото на това лято е част от екипа на Медицински център „ Д-р Стайков “-Бургас.

Д-р Рамадан Мустафа е кореняк айтозлия. Всички в града го познават, член е на Движение за права и свободи, само че не е от настоящите политически лица. Именно това е една от аргументите от партията да го повдигнат за претендент за кмет. Имало е и други номинации, само че те по-скоро били оферти на локалните препоръки за хора, на които симпатизират, разкриха още източници, участвали на партийните съвещания.

Очаква се в границите на няколко дни номинацията да бъде одобрена и от Централното оперативно бюро на Движение за права и свободи.



„ Той е новото лице на партията. Хората го харесват. Млад, упорит, със свежи хрумвания. Със сигурност има какво да даде на общината. Кореняк айтозлия е. Въпреки че е млад, е разпознаваемо лице, родителите му също “, разясниха от партията. 

Наши източници от централата на ГЕРБ разкриха и друга люпопитна детайлност. Айтоската конструкция е изпратила само името на Васил Едрев като вероятен кандидат-кмет, само че в Изпълнителната комисия разискват още две варианти. В началото на септември ще стане ясно на кого партията ще заложи в Айтос.

Бившият шеф на ОД на Министерство на вътрешните работи в Бургас Васил Едрев е отпред на Общината от 2011 година.

 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР