За първи път от 55 години насам, Ford разширява гамата на

...
За първи път от 55 години насам, Ford
разширява гамата на
Коментари Харесай

Изцяло електрическият Ford Mustang Mach-E доставя мощност, стил и свобода за ново поколение

За първи път от 55 години насам, Ford разширява гамата на Mustang с изцяло електрическия Mustang Mach-E, присъединяващ се към спортното купе, кабриолета и специалните издания на легендарния модел, включващ напълно нова система за инфотейнмънт и технологии за свързаност в транспортното средство.

Изцяло нов, основан по предопределение, изцяло електрически модел, символизиращ началото на нова електрифицирана епоха за Ford.

От елегантния си контур и мускулестите извивки, до вълнуващите шофьорски преживявания, които оферират уникална динамика и звуци на шофиране, Mustang Mach-E олицетворява духа на Mustang.

Mustang Mach-E GT носи трепетите, с които Mustang е известен, ускорявайте от 0 до 100 км/ч за по-малко от 5 секунди и с предстоящите 465 к.с. и 830 Нм въртящ миг.

Изцяло електрическият мотор вдъхва увереност, заради заложения обсег на шофиране до 600 км, според WLTP разпоредбите. Вградените решения за зареждане насочват клиентите до близките публични станции за зареждане, като предлагат къде да се зарежда при пътувания и осигуряват достъп до повече от 125 000 места за зареждане в мрежата на FordPass, в 21 страни в цяла Европа.

За първи път от 55 години насам Ford разширява фамилията на Mustang, вкарвайки известната емблема в ерата на електричеството с Mustang Mach-E, напълно нов, изцяло електрически всъдеход, роден от същите идеали за свободен дух, вдъхновили най-продаваното спортно купе в света.

Mustang съставлява независимост, напредък, бързина и нотка на протест. Сега Mustang е готов да премисли тези хрумвания за мощно електрическо бъдеще, с място за нарастващите потребности на клиентите и множество усъвършенствани актуализации, които не престават да подобряват автомобила.

„ По време на първото по рода си автошоу в Детройт Хенри Форд сподели, че работи върху нещо, което би блъснало като мълния “, казва Бил Форд, изпълнителен председател на Ford Motor Company. „ Това беше Model-T. Днес Ford Motor Company с горделивост разкрива автомобил, който отново ще удари като мълния. Изцяло новият, напълно електрически, Mustang Mach-E. Бърз е. Забавен е. Носи независимост. За ново поколение притежатели на Mustang. "

Ford вдъхна живот на Mustang Mach-E, посредством процес на развиване, съсредоточен напълно върху нуждите и желанията на клиентите. Резултатът е грациозен, хубав SUV, който осигурява пламенно ръководство и емоционално шофиране, с най-модерната технология за съгласуваност с превозното средство, която е създание на изкуството и прави Mustang Mach-E още по-добър във времето.

Когато дойде в края на 2020 година, Mustang Mach-E ще се предлага, както със стандартни опции за акумулатори, по този начин и с продължен пробег със задвижване на задните колела или задвижване на всички колела, от мотор с постоянен магнит. Оборудван с батерия с удължен пробег и задвижване на задните колела, Mustang Mach-E има ориентиран чисто електрически обсег на шофиране до 600 км според WLTP1. В конфигурацията на удължен пробег и задвижване на всички колела Mustang Mach-E се прицелва към 337 к.с. (248 кВт) и 565 Нм въртящ миг. 2

Ford също ще предложи и специфична Performance версия. Mustang Mach-E GT насочва ускоряване от 0 до 100 км/ч за по-малко от 5 секунди, 2 както и почти 465 к.с. и 830 Нм въртящ момент. 2

"Mustang Mach-E е едно от най-вълнуващите превозни средства, които Ford е въвеждал някога ", съобщи Стюарт Роули, президент на Ford Европа. „ Този ​​специално създаден електромобил е уникален, само че въпреки всичко е безпогрешно разпознаваем като Mustang и идва в най-подходящото време за клиентите в Европа. “

Изпълнението на Mustang Mach-E дава ново значение на думата „ електрифициране “
Mustang Mach-E предлага три неповторими режима на шофиране – Шепот (Whisper), Ангажиран(Engage) и Необуздан (Unbridled) - всеки предлага фино настроена динамичност на шофиране, в комплект с чудесно сетивно преживяване. Характеристиките включват индивидуално проектирана сърдечност на автомобила, като по-спортно ръководство на кормилото, амбиентно осветяване, звуци, настроени за достоверно напълно електрическо изживяване, и динамични групи анимации, които са обвързани с държанието на шофиране.

Когато автомобилът се започва, нова система задвижване на всички колела Mach-E 4 прилага въртящ миг без значение от предния и задния мост, с цел да осигури впечатляващо ускоряване и подобрено управление при задвижване на задните колела. Ford настрои тази система, за да осигури чудесно сцепление на пътя, стриктно тествайки автомобила в влажен и заснежен терен, с цел да помогне за контролиране при хлъзгави условия.

„ Независимо дали желаете да почувствате максималните му качества или търсите спокойното преживяване, което могат да предложат електрическите превозни средства, Mustang Mach-E употребява силата на електрификацията, с цел да сътвори уникално преживяване при шофиране, като запазва това безпогрешно чувство за независимост на Mustang “, сподели Тед Канис, шеф на продуктовата линия на Ford, глобална електрификация.

Безпроблемна технология, която елементарно се адаптира към вашия метод на живот
С Mustang Mach-E дебютира и системата от следващо потомство SYNC®, за връзка и развлечение. Тя е с грациозен и модерен интерфейс, който употребява автоматично обучение за бързо научаване на предпочитанията на водачите и става още по-добра с течение на времето, благодарение на усъвършенстваните свръх-актуализации. 15,5-инчовият екран на SYNC от идващото потомство и изчистеният интерфейс, отхвърлят комплицираните менюта, улеснявайки достъпа до функционалности с контроли на допиране, които ще бъдат от полза за всеки притежател на смарт телефон.

С присъединяване на съгласуваност, разработена на правилото на „ облак “ и разговорно разпознаване на глас, следващото поколение SYNC система носи два пъти изчислителната мощ на SYNC 3, за да помогне за по-бърза и лесна навигация, пускане на музика и свързване на смартфона към автомобила.

Системата също по този начин вкарва безжична съвместимост с приложенията на Apple CarPlay, Android Auto и AppLink от смарт телефони и мобилни устройства.

„ Следващото потомство SYNC активно започва да се приспособява към вас, веднага щом започнете да го употребявате, бързо научавайки вашите желания и давайки персонализирани оферти “, заяви Дарън Палмър, световен шеф на Ford за акумулаторни, електрически превозни средства. „ Може да ви предложи да отидете на фитнес, в случай че научи, че понеделниците са дни на подготовка или да се обади у дома, в случай че го вършиме всеки ден след работа. Това е в следствие на свързан с облак помощник и интерфейс, който е подсъзнателен, хубав и подготвен за бъдещето, с помощта на бързите актуализации. "

Тъй като SYNC е от ново потомство, се развива, с цел да обслужва клиентите по-добре с течение на времето, Ford оборудва Mustang Mach-E със способността непрекъснато да се усъвършенства, чрез доставката на сигурни актуализации, които са в положение да повишат производителността на автомобила.

Нов метод да приемате и усещате Mustang
Използвайки новата напълно електрическа архитектура на Ford, която поставя батериите в пода на автомобила, инженерите и дизайнерите на Ford съумяха да създадат транспортно средство, което с изключение на, че е Mustang, също по този начин е и с увеличено пространството за пет пасажера и багаж, което е в природата на SUV колите.

„ Напредъкът в технологията на батериите беше от решаващо значение за създаването на Mustang Mach-E, който е необятен и практичен, с хубав контур и със забавния за ръководство темперамент, който е толкова важен за нашите клиенти в Европа “, каза Улрих Коестърс, шеф на електрифицираните транспортни средства, Ford Европа.

Mustang Mach-E е различим незабавно, че е член на семейство Mustang, посредством на емблематични детайли, като дългия си, мощен челен похлупак, дизайна на капака на багажника, нападателни фарове и запазената марка в дизайна на задните светлини, които са трилъчови. Умният дизайн и инженеринг, доставят неочакван простор на задната седалка и задоволително място за товарен транспорт.

Mustang Mach-E крие още една изненада под капака си: преносим блок за предпазване в предния багажник. Осигурявайки 100 литра място за предпазване, предният багажник е достатъчно огромен, с цел да съхранява удобно еквивалентите на портативен багаж. И тъй като е с функционалност за източване на дъното, това е комфортно място за предпазване на мокро или кално спортно облекло, туристически ботуши или плажни уреди след премеждие.

Вътре в Mustang Mach-E: плаващ свят ви кара да се чувствате леки и във притежание
За да се възползват в действителност от допълнителното пространство, осигурено от електрификацията, дизайнерите на Ford работиха необятно с клиентите, за да разберат по какъв начин биха предпочели да използват интериора на своите превозни средства. Проектиран с пропорции в размер на SUV за комфортно настаняване на петима възрастни, Mustang Mach-E оставя много място за другари, деца и багаж.

В допълнение към външния преден багажник, задният багажник предлага 402 литра пространство. С сгънати задните седалки Mustang Mach-E може да се похвали с 1420 литра пространство - повече от достатъчно място за багаж, къмпинг съоръжения или каквото и да е друго, което може да желаете да транспортите. 3

Навсякъде вътре, Mustang Mach-E представлява сливане на грациозен, съвременен дизайн и интелигентна функционалност. Наличната премиум B&O Аудио система включва високоговорители, интегрирани начело, плаващи над вентилационните отвори като звукова лента. Плаващ подвижен подлакътник се удвоява като място за съхранение на портмонета или чанти. Традиционните дизайнерски знаци на Mustang като панела с принадлежности с двойно покритие закръглят интериора.

Дори наличният панорамен покрив с фиксирано стъкло има загадка: специално стъклено покритие с инфрачервена защита помага на интериора да остане по-хладен през лятото и по-топъл през зимата. В допълнение, вътрешен пласт сред стъклото помага за предотвратяване от ултравиолетови лъчи.

Лимитираното първо издание ще се предлага в настройка на задвижване на всички колела с уголемен пробег, с ексклузивна багра Grabber Blue Metallic, панорамен покрив на цялата дължина, контрастно зашиване на седалките и табела с надпис "First Edition. "

И най-после, влизането и стартирането на автомобила е елементарно и безпроблемно с технологията „ Phone As A Key “ 4, която дебютира във Ford Mustang Mach-E. Използвайки Bluetooth, автомобилът може да открие смартфоните на клиентите, когато наближат, да отключи Mustang Mach-E и да им позволи да стартират да карат, без да изваждат телефоните си от джобовете си или да употребяват ключодържател. Резервен код може да бъде въведен в клавиатура на централната колона за отключване на автомобила и обособен код в централния сензорен екран за пускане и управление на автомобила, при положение че батерията на телефона падне.

Технологията на батерията ви поддържа в движение с безпроблемни решения за зареждане
Mustang Mach-E ще се предлага както със стандартен (75,7 кВтч литиево-йонна батерия), по този начин и в продължен пробег (батерия с 98,8 кВтч), която има посочен от WLTP обхват на шофиране до 600 км при настройка със задно задвижване1.

Тези усъвършенствани акумулатори разполагат с 288 литиево-йонни кафези за спецификацията на общоприет обсег и 376 литиево-йонни кафези за спецификацията с разширен обсег. Проектиран да помогне за увеличение на пространството в интериора и да способства за оптимизирана динамика на шофиране с невисок център на тежестта, акумулаторът е ситуиран на пода сред двете оси на автомобила - и е тестван при температура до минус 40 градуса по Целзий. Батериите са закрепени във водоустойчив корпус, заобиколен от абсорбираща отбрана, за предотвратяване на сривове. Батерията използва усъвършенствана система за отопление и изстудяване с дейна течност за контролиране на температурите за оптимизиране на работата в екстремни условия и за възстановяване на времето за зареждане.

Тъй като притежателите на електрически превозни средства вършат 80 на 100 от зареждането си вкъщи, Ford предлага решение за зареждане с Ford Wallbox, осигуряващо до пет пъти по-голяма мощност на зареждане от стандартна домашна електрическа мрежа - което означава, че клиентите могат да добавят прогнозен междинен обсег от 62 км за един час зареждане, при настройка на задвижване на задни колела и разширен пробег 5. Кабелът за домашно зареждане, включен в транспортното средство, може да добави планиран междинен обсег от 14 км за един час зареждане.

Свързаната навигационна система ще идентифицира настоящи публични места за зареждане по време на пътувания и ще подкани притежателите да спрат за зареждане в най-удобните точки по време на всяко шофиране - всичко това, с цел да се отмени, безпокойнството в водача, колко пробег му остава. 5

Ford също прави зареждане вкъщи или в движение безпроблемно, като предоставя множество решения за зареждане в домашни условия и като дава на клиентите достъп до мрежата за зареждане на FordPass. В партньорство с NewMotion и използвайки свързаност, предоставена от бордовия модем на FordPass Connect, приложението FordPass ще предостави на клиентите достъп до най-голямата и бързоразвиваща се мрежа на Европа от над 125 000 публични станции за зареждане в 21 страни. Клиентите ще могат безпроблемно да използват пунктове за зареждане на доста пазари, като предизвикват и заплащат за зареждане на услуги от един акаунт за максимално улснение на притежателя 4. Кабелът за обществено зареждане на Ford също се доставя с автомобила.

Ford също е създател и акционер в консорциума IONITY, който цели да построи 400 станции за зареждане с висока мощ в ключови европейски местоположения до края на 2020 г. Това дава опция за значително намаляване на времето за зареждане на изцяло електрически транспортни средства в сравнение със съществуващите системи - идеален за пътувания на дълги разстояния. С пикова мощ на зареждане от 150 кВт, Mustang Mach-E с батерия с удължен пробег и задвижване на задните колела може да добави обсег на шофиране до 93 км в границите на 10 минути време за зареждане на домашна бързо зареждаща станция 5. Смята се, че стандартният пробег на Mustang Mach-E се зарежда от 10% на 80% за приблизително 38 минути, до момента в който се зарежда на непрекъсната домашна зарядна станция. 6

„ Mustang Mach-E е началото на нова епоха за Ford и не бихме могли да бъдем по-развълнувани да го представим на нашите клиенти в Европа “, сподели Роули. „ Това напълно ново превозно средство съставлява много повече от шофиране с нулеви излъчвания: става въпрос за прекарвания без стрес и пълно спокойствие за притежателите на изцяло електрически транспортни средства. “

*Източник:
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР