За първи път от 30 години най-четената книга в Столичната

...
За първи път от 30 години най-четената книга в Столичната
Коментари Харесай

Юлски разкази - най-четената книга в Столичната библиотека - slava.bg

За първи път от 30 години най-четената книга в Столичната библиотека е българска. Това е "Юлски разкази " на Здравка Евтимова.

Авторът разяснява пред Тази заран, че има позитивна наклонност българите да се обръщат към нашата литература. Тя съобщи и че съгласно нея е пристигнало времето светът да стартира да чете наши създатели.

Ученици зареждат карти за градския превоз - получават абонамент за библиотека
Кампанията е отдадена на началото на новата образователна година и Деня на София
Според Евтимова би било добре да има електронни книги, тъй като в днешната действителност все по-дълго сме вперени в екрана на компютъра и е хубаво, като пътуваме във влака, да вземем за пример, да слушаме.

Тя разяснява и рецесията в Перник като човек, който живее в града на воден режим. Според писателката в действителност, в която минаваме на 5G мрежа и имаме облачни услуги, не би трябвало да правим обикновени активността като къпане и миене с туби, шишета, канички и канчета.

Тя разяснява и че търпението в междуличностната връзка е положително качество, само че когато имаме една цяла общественост лишена от вода, а си е плащала налозите, търпението е нездравословно.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР