За първи път от 11 години насам Юпитер, планетата на

...
За първи път от 11 години насам Юпитер, планетата на
Коментари Харесай

Задвижва ни вселенска мощ: Юпитер навлиза в Овен и кои 4 зодии ще бъдат най-силно повлияни

За първи път от 11 години насам Юпитер, планетата на шанса, изобилието и експанзията , излиза от мечтателните Риби и навлиза в огнения Овен. От през днешния ден, 10 май до 28 октомври тази нова сила ще ни накара да се усещаме по-смели, уверени и склонни да действаме .

Юпитер в Риби ни сервира доста благоприятни условия да излекуваме остарели рани и даже бягство от нещата в живота ни, които са по-малко от идеални. Чувствителността ни беше по-изострена изострена и бяхме доста по-състрадателни от нормално. Помечтахме, каквото помечтахме, и в този момент е време да запретнем ръкави.

Юпитер в Овен ни сипва гориво в резервоара и смела, безстрашна сила, с цел да го задействаме. Всички ние ще усетим известно повишение на скоростта в живота си, като че ли нещо по-голямо от нас форсира упоритостите ни . Целият свят ще усети тази внезапна енергийна смяна. (Знаете ли, че и двете международни войни са почнали, когато Юпитер е бил в Овен? Това не трябва да ни изненадва, защото Овен е ръководен от планетата на войната в митологията.)

Ако Юпитер в Риби беше вълшебен пренос, в който оставяме съзнанието си да се рее и мечтае, идната фаза на щастливата планета е обвързвана с превръщането на тези фантазии в действителност . И хубавото на това, че планетата на шанса е в огнения Овен, е че доста от страховете, които ни пречат да реализираме мечтаното изчезват .

Това е отлично време да се запитате какво бихте създали, в случай че бяхте сигурни, че ще съумеете . Каквото и да е то, време е да деянията малко нарцисизъм и да го приведете в деяние.
 image2_16x9.png Сезонът на Телеца носи креативност и положителна сила: какво да очаквате съгласно зодията На фокус
Бъдете нащрек на 26 май , когато Юпитер, Марс, Венера и Луната ще образуват стелиум в Овен. Трябва да запомните тази дата и да се подготвите за изострени страсти, високи равнища на сила и даже някои непредвидени събития. Ако не съумеете да контролирате поривите си на нервност или мощна сила, може да създадете огромна неразбория в живота си , без значение дали в професионалната област или в персоналния живот. Използвайте този ден, с цел да се занимавате с по-релаксиращи действия. Здравословният баланс ще направи този интервал доста по-продуктивен.

Освен 26 май, целият този пренос е привързан с действието. Поемете самодейността, доколкото можете, насърчавайте и вдъхновявайте другите с ентусиазма и смелостта си. Ето кои са четирите зодиакални знака, които ще усетят най-голямо въздействие на Юпитер в Овен на самостоятелно равнище:
 4-е зодии, които ще бъдат най-силно повлияни от Юпитер в Овен  4-е зодии, които ще бъдат най-силно повлияни от Юпитер в Овен  4-е зодии, които ще бъдат най-силно повлияни от Юпитер в Овен  4-е зодии, които ще бъдат най-силно повлияни от Юпитер в Овен
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР