За първи път кенове на Coca-Cola оживяват в добавена реалност

...
За първи път кенове на Coca-Cola оживяват в добавена реалност
Коментари Харесай

Участвай в най-забавното приключение за сезона - #ИграНаКенове

За първи път кенове на Coca-Cola оживяват в добавена действителност (Augmented reality) с същински прекарвания на български звезди.

Лимитираната серия кенове Coca-Cola и Coca-Cola без захар е с лицата на посланиците на марката в България – поп певиците Михаела Филева и Михаела Маринова, влогърът Емил Конрад и артистът Ивайло Захариев. Всички те вземат участие в най-забавното премеждие на Cola-Cola за сезона - #ИграНаКенове.

България е първата страна, в която добавена действителност е част от маркетинговата връзка на марката. Проектът е по концепция и напълно осъществен от българския екип, който за следващ път внася нововъведения в света на Coca-Cola след триумфа на интерактивната платформа за консуматори MySparx и първия в света Viber Bot на Coca-Cola.

„ Цялата акция беше голямо предизвикателство за екипа, тъй като доста неща се вършат за първи път освен у нас, само че и в световен мащаб – това са първите кенове на Coca-Cola с добавена действителност с извънредно видео наличие. Много разнообразни стадии от плана трябваше да се случат по едно и също време, с цел да сме подготвени в точния момент. България е един от пазарите с доста мощен цифров екип в маркетинговите връзки и бяхме наясно, че би трябвало да предложим нещо забавно и съответстващо за потребителите ни от поколението Z – изцяло ново прекарване в компанията на най-популярните инфлуенсъри на Coca-Cola България “, разяснява Светлана Димитрова, старши бранд управител „ Газирани напитки” в Кока-Кола България.

#ИграНаКенове е иновация както в опаковките, по този начин и в потреблението на добавена действителност, защото потребителите получават определено наличие и в това време могат да играят за атрактивни награди.

Три лесни стъпки обезпечават достъп до добавената действителност върху всеки кен:

1. Избираш Coca-Cola или Coca-Cola без захар;

2. Сканираш логото на Shazam;

3. Влизаш в #ИграНаКенове.

За да продължи играта, би трябвало да се записва специфичният код под езичето на кена. Това дава достъп до извънредно видео наличие със звездите на Coca-Cola, които вземат участие в разнообразни провокации и четири следващи седмици ще обезпечават нови вълнуващи прекарвания. Може ли да пее Емил Конрад, по какъв начин наподобява огромното катерене за Михаела Филева, добра ли е Михаела Маринова на боулинг, какво и по какъв начин танцува Ивайло Захариев? Отговорите са в #ИграНаКенове.

Освен, че е занимателно, приключението #ИграНаКенове обезпечава и атрактивни награди: мини хладилници Coca-Cola, грамофони и най-важната – персонално прекарване със звездите на Coca-Cola.

Иновативните кенове с добавена действителност са на пазара в цялата страна.

#ИграНаКенове продължава до 19 ноември 2018 година

За Компанията Кока-Кола

Кока-Кола България е дъщерното сдружение на Компанията Кока-Кола (The Coca-Cola Company (NYSE:KO). Компанията Кока-Кола предлага разнообразно портфолио от питиета и има над 500 марки допълнително от 200 страни по света. В допълнение на едноименните Coca-Cola марки, дружно с Fanta, Sprite и Schweppes, портфолиото ни включва и някои от най-ценените марки в света, като питиета от соя, студени чайове, вода, сокове и нектари, кафе, спортни питиета, смутита, кокосова вода и доста други. Ние непрекъснато развиваме и трансформираме своето портфолио, от намаляването на захарта в нашите питиета, до въвеждането на нови и новаторски оферти.

Също по този начин, дълготрайно работим за редуцирането на отпечатъка ни върху околната среда, възстановявайки водните запаси и насърчавайки преработването. Заедно с нашите сътрудници бутилировачи сме обезпечили работа на над 700 000 индивида по цялостен сват, осигурявайки благоприятни условия за ползотворна кариера на нашите чиновници и създавайки нови благоприятни условия за стопанската система на всички места, където работим. Научете повече за нас в България на www.coca-cola.bg или посетете нашето световно онлайн списание на www.coca-colacompany.com

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР