За първи път феновете на новогодишните тв предавания ще изпратят

...
За първи път феновете на новогодишните тв предавания ще изпратят
Коментари Харесай

Слави и фермерите натириха “Комиците”! Шоуто им няма да бъде излъчвано тази година! Вижте каква ще бъде празничната програма…

За първи път почитателите на новогодишните тв излъчвания ще изпратят остарялата година и ще посрещнат Новата без „ Комиците ” по бТВ. За сметка на това на Слави Трифонов са отделени постоянните 2 часа ефирно време. Допълват го „ фермерите ” Андрей и Иван.

Освен Слави, най-мощно тв наличие по празниците в Би Ти Ви ще имат телевизия „ Планета ” и „ Пайнер ”. Цяла вечер тези, които са решили да посрещат 2018-а пред тв приемниците, ще се радват на кръшни ритми, изпълнени от хората на инж. Митко Димитров. Изявите им стартират още в шоуто на Дългия от 10 до 12 часа вечерта. Там наред с „ Ку-ку Бенд ” блестящо ще се вихрят младоженецът Фики Стораро и неговата кума Галена, подкрепени от лиричния бард Веселин Маринов, който няколко следващи години е бил Певец на годината на тв „ Планета ”. Негов концерт ще бъде излъчен и точно на Коледа на обяд.

Фики и Галена пък феновете ще могат да видят и чуят и 40 минути след среднощ на 1 януари. Тогава Би Ти Ви ще пусне концерта за 16-ия рожден ден на „ Планета ”. Тази година той беше в Пловдив и се прочу като шоуто, след което гаджето на Преслава преби почитател на нейния род.

За Любо Нейков не се откри нито едно програмно леке нито в Би Ти Ви, нито в Нова. Явно тази година той ще се размине с тлъстия къс от новогодишните телевизионни възнаграждения. Неговите „ Комици ” отпаднаха дефинитивно от схемата още напролет. Фирмата му направи опит за завръщане на екран с ново шоу тази есен, което трябваше да се излъчва всяка съботна вечер. То обаче претърпя голям рейтингов неуспех и малкия екран побърза да го спре.

От всичко това най-вече завоюваха Иван и Андрей. Тази година те заемат овакантеното от „ Комиците ” място в програмата вечерта на 31 декември. Ще водят тв съревнование, в което ще вземат участие известните водещи от Би Ти Ви, написа Уикенд.
loading... #SC_TBlock_381491 a { font-family: Roboto!important; }
Източник: 7dnisofia.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР