За първи път бившата на Алекс Родригес, Синтия Скъртис, изказа

...
За първи път бившата на Алекс Родригес, Синтия Скъртис, изказа
Коментари Харесай

Бившата на Алекс Родригес за годежа му с Джей Ло

За първи път някогашната на Алекс Родригес, Синтия Скъртис, изрече коментар за годежа му с Дженифър. Но по никакъв начин не звучеше положителен.

На разходката си с 2-годишната си щерка, някогашната на Алекс Родригес за първи път проговори какво е нейното мнение за годежа на Дженифър и някогашния й брачен партньор.

“Радвам се за тях. Освен това нямам различен коментар” беше цялото й изявление.

И нищо чудно, че не е имала предпочитание да приказва по въпроса. Двамата с Алекс се разведоха през 2008 след 6-годишен брак, само че наподобява по този начин и не са съумели да се помирят във връзка с изискванията на развода.

Годежният пръстен на Джей Ло коства 1.75 милиона

Двамата имат две деца – Наташа и Ела. Най-голям проблем е представлявало тъкмо решението за тях. Синтия споделя, че Родригес я е заплашвал, че няма да заплаща прехрана за децата им, както се изисква от него по закон.

В документите от развода им също по този начин излиза наяве, че Алекс е имал проблеми и с брата на Синтия, Алан Клугер. Двамата са работили дружно в общата им компания Newport Property Ventures. Докато Родригес не уволнил Алан, тъкмо след развода със сестра му, поради което Алан е завел дело и то към момента продължава.

В документите също участва и името на Дженифър. Според тях Синтия е направила “негативни коментари” към латино звездата.

Източник: Missbloom
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР