За първи път баскетболистите от НБА ще играят върху стъкло.

...
За първи път баскетболистите от НБА ще играят върху стъкло.
Коментари Харесай

За първи път баскетболистите от НБА ще играят върху стъкло

За първи път баскетболистите от НБА ще играят върху стъкло. Част от Звездния уикенд в Индианаполис ще се организира на най-съвременен LED корт, който ще бъде конфигуриран на " Лукас Ойл Стейдиъм ", оповестиха от Лигата.

Това значи, че състезанията по умения, за забивки и стрелбата от тройката сред на Стеф Къри и Сабрина Йонеску ще се проведат на стъкления под на 17 февруари. Самият мач на звездите на 18 февруари ще остане на обичайното игрище от дърво.

" Това ни дава малко по-голям обсег в това, което можем да създадем, що се отнася до интерактивна графика, реакционна графика, която се случва на пода, смяна на дизайна на пода, смяна на цветовете ", сподели Карлтън Майърс, старши вицепрезидент на НБА, който управлява продукцията онлайн и развлеченията.



" Така че, ние се усещаме в действителност добре от опциите на това, което ни дава стъклото. И считаме, че ще бъде в действителност въздействащо, както в постройката, по този начин и при гледане по малкия екран ", добави той.

Кортът, създаден от немската компания ASB GlassFloor, е употребен в събития на Международната федерация по баскетбол (ФИБА). Тя утвърди потреблението на LED стъклени подови настилки на надпревари от най-високо равнище през 2022 година. НБА не разкри какви са разноските за игрището, като се изключи че е по-скъпо от дървената повърхнина.

Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР