За първи път астронавти ще летят до нова орбитална станция

...
За първи път астронавти ще летят до нова орбитална станция
Коментари Харесай

2026 г.: Астронавти ще полетят към нова орбитална станция

За първи път астронавти ще летят до нова орбитална станция през 2026 година. Това заяви Владимир Соловьов, началник полети на съветския сегмент на Международната галактическа станция (МКС).
„ Ако стартираме научено-енергиен модул през 2025 година, ще има пилотирана експедиция през 2026 година “, сподели той.
 Отложиха полет на SpaceX до МКС поради неприятно време Отложиха полет на SpaceX до МКС поради неприятно време
Пилотирана задача на SpaceX до Международната галактическа станция е отсрочена с един ден заради опасения за времето, заяви НАСА в сряда....
По-рано ръководителят на „ Роскосмос “ Дмитрий Рогозин съобщи, че Ракетно-космическата корпорация " Енергия " има задача за новата съветска орбитална станция през 2025 година Според него той към този момент работи. Ръководителят на държавната корпорация разгласява и видео на първия основан модул - той ще бъде научният и енергиен модул, който преди този момент би трябвало да бъде пуснат на МКС през 2024 година.
В неделя от кабинета на вицепремиера Юрий Борисов обявиха пред ТАСС, че по положението на МКС оставя доста да се желае. Те обясниха, че станцията се нуждае от техническо проучване, с цел да се избегнат всевъзможни опасности при положение на изключителни обстановки, въз основа на резултатите от което ще бъде взето решение за бъдещата й орис.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР