За пари закъса победителката от втория сезон на Ергенът“ Валерия.

...
За пари закъса победителката от втория сезон на Ергенът“ Валерия.
Коментари Харесай

Победителката от Ергенът Валерия закъса за пари

За пари закъса победителката от втория сезон на „ Ергенът “ Валерия . Моделката от години се бори с идея - да избавя заболели и беззащитни кучета. Любимата на пианиста Евгени има подслон за палета. Оказва се, че сумите, нужни за гледането да кучетата и техните медикаменти, са непостижими за моделката. Те надхвърляли 50 бона. И хубавицата няма по какъв начин да ги извади вкупом. Това разкри самата Валерия. Тя даже краткотрайно прекратява работата на приюта, до момента в който събере нужните средства, написа Ретро.

„ Сметките ни са непостижими за покриване! Само в едната клиника са 20 хиляди лв., а складовете за медикаменти няма да разясня. Общата сума на отговорностите ни към всички, с които работим е безумно огромна. Трябва ни помощ “, изясни Валерия и даде банкови сметки, на които хората да превеждат пари. Още преди да влезе в шоуто, моделката имала задължения към разнообразни ветеринарни клиники.

Лори не можем да подсигурим нужните медикаменти за болните животни и месечните препарати за обезпаразитяване, което значи, че те не са защитени и е изцяло евентуално да се разболеят. Ние се надценихме много и поехме прекомерно доста животни вкупом, на които нито съумяваме да осигурим заслон, защото приютът ни въпреки всичко има потенциал, нито се оправяме със събирането на средства за тяхното лекуване “, сподели още хубавицата, която във формата завоюва сърцето на " мамин “ Евгени.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР