За пандемията няма една или две, а много гледни точки.

...
За пандемията няма една или две, а много гледни точки.
Коментари Харесай

Проф.Чирков: Коронавирусът може да се окаже мощно икономическо оръжие


" За пандемията няма една или две, а доста гледни точки. 52 милиона умират от грип през 1928 година, а от войната - 21 милиона. Как е допустимо сега толкоз институти да не могат да схванат какъв е тъкмо този ковид? Един вирус може да се манипулира, всеки вирус желае белтък, това е научно потвърдено ", съобщи проф. Чирков

" Представете си една страна, която закъсва, тогава тя може да потърси манипулиране на вируси, с цел да повлекат след себе си страни с по-добра стопанска система ", позволи той. 

Проф. Чирков изясни, че го е било боязън да пътува по време на пандемията, само че работата му го е изисквала. Той описа, че европейските медии дават страната ни като образец за дребен брой инфектирани от Ковид-19.

" Трябва да се създадат нови структури, нови познания би трябвало да се придобият от българските жители и медици. Още от първи клас до последния би трябвало да има часове по опазване на здравето. Мисля, че посредством този манипулиран вирус, до момента в който се оправят тези стопански системи, които са в криза - Китай е потопен надолу с главата, Америка стартира да потъва също, да не се окаже, че с посредничеството на други страни се е основал подобен вирус ", разяснява проф. Чирков.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР