За пълна защита от варианта Делта на коронавируса са необходими

...
За пълна защита от варианта Делта на коронавируса са необходими
Коментари Харесай

Според руско проучване 300 единици антитела осигуряват пълна защита срещу Делта варианта

За цялостна отбрана от разновидността Делта на ковид са нужни 300 интернационалните единици антитела в кръвта. Това оповестява пред съветския в. " Известия " Александър Гинцбург, шеф на националния проучвателен център за епидемиология и микробиология " Гамалея ".

Установихме, че 300 интернационалните единици обезвреждащи антитела (banding antibody units) обезпечават цялостна отбрана от разновидността Делта. Но в случай че имате 500 единици или повече, това е идеалното за отбрана от възпаление с Covid-19, споделя учен Гинцбург.

В проучването, осъществено със съдействието на московските здравни управляващи, са взели участие 4000 поданици на съветската столица.

Според шефа на изследователския център, рестриктивните мерки за битка с ковид на процедура са безполезни, в случай че не бъдат съчетани с нужното равнище на имунизация. Той напомня, че по калкулации на московското кметство броят на имунизираните е повишен четворно на дневна база, " а би трябвало да нарасне 10 пъти ". Тогава, по думите на Гинцбург, " ще може да надвием тази зараза за няколко месеца ".
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР