За отвличането на Адриан Златков бе наложено абсолютно ембарго, което

...
За отвличането на Адриан Златков бе наложено абсолютно ембарго, което
Коментари Харесай

Тихомир Безлов: Имаме група, която очевидно не е заловена

За отвличането на Адриан Златков бе наложено безусловно ембарго, което доближава крайности. Два дни след намирането нямаме публична реакция на Министерство на вътрешните работи и Прокуратурата. Няма потребност да се разкрива оперативна информация, само че би трябвало най-малко главните неща да се кажат. Начинът, по който реагират способените органи, отиде прекомерно надалеч във връзка с ПР. Това съобщи пред БНТ Тихомир Безлов от Център за проучване на демокрацията.

Основната тематика, която всички ни интересува, е дали това са останки от „Наглите“ или е нова група, посочи Тихомир Безлов.

„ Очевидно има група и тя не е хваната. Не знаем нищо повече. Естествено е да се питаме дали това е ново или остаряло начало. При наглите самото следствие говореше за доста хора. Имаше „мозък“, който измисля интервенциите, който не бе потвърден или център. При процеса на наглите стана ясно, че има ред други отвличания, които няма по какъв начин да ги препишем на тях. Възникват доста въпроси вследствие на този случай и се надявам да има въпреки всичко някаква публична реакция на страната. “, разяснява още Безлов.

По думите му слуховете от време на време вредят, а цензурирането на информацията е проблем, тъй като всеки си интерпретира нещата, както желае.

„ Сигурен съм, че доста от нещата ще станат истината. Вероятно и за парите ще стане релативно ясно. Не знам по какъв начин това може да се спре. Извършителите няма какво толкоз да научат. Очевидно и трите страни знаят парите. По-интересна е информацията,която ни подават за причинителите, материалите за камерите, които се допуска, че ще ги имаме. “, сподели още Безлов.

Той съобщи, че не има вяра на доста от версиите.

Пред дома на семейство Златкови към този момент има защита, осведоми Българска национална телевизия.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР