За оставка на целия кабинет настояват организаторите на антиправителствения протест,

...
За оставка на целия кабинет настояват организаторите на антиправителствения протест,
Коментари Харесай

БСП подкрепя планирания за утре протест срещу кабинета

За оставка на целия кабинет упорстват уредниците на антиправителствения митинг, който ще се организира на следващия ден - сряда пред Министерския съвет. Искането им е поради договорката за ЧЕЗ, демографската злополука и неналичието на народна власт и правда в страната, оповестява БНР.
Зад митинга стоят две извънпарламентарни партии " Възраждане " и " Българска пролет ", само че разчитат освен на своите симпатизанти, а на всички недоволни жители. Лидерът на " Възраждане " Костадин Костадинов даде обещание да е праволинеен: " Ще излезем и ще желаяме, да си подадат оставките. Ще им ги донесем апропо, единствено би трябвало да ги разпишат. Пък да забележим, дали ще имат смелостта да слязат. Ако нямат, ние ще се качим при тях. Няма да стоим извън да им пеем ария ".
" Българска социалистическа партия ще поддържа митинга ", разгласи Атанас Зафиров - член на Изпълнителното бюро на левицата: " Призоваваме на следващия ден всички наши членове и симпатизанти да се включат в проведеното неодобрение пред постройката на Министерски съвет ", съобщи той.
Междувременно Костадинов отхвърли да е част от учредения в понеделник съюз " Кубрат " с ръководител Божидар Димитров.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР