За Оскар за най-добър актьор ще се състезават Брендън Фрейзър

...
За Оскар за най-добър актьор ще се състезават Брендън Фрейзър
Коментари Харесай

Кой от тях заслужава Оскар за най-добър актьор

За " Оскар " за най-хубав артист ще се състезават Брендън Фрейзър за " Китът ", Колин Фарел за " Баншите от Инишерин ", Остин Бътлър за " Елвис ", Бил Най за " Да живееш " и Пол Мескал за " След слънце ".
Фрейзър носи костюм от 136 кг, с цел да наподобява като Чарли, преподавател по британски, тежащ 300 кг и измъчен по изгубената си обич - собствен студент.  

Остин Бътлър към този момент беше отличен със " Златен глобус " да ролята си в " Елвис " - той прави брилянтно осъществяване, и самият филм заслужва всяка овация до последната.

Колин Фарел също взе Глобус, само че в друга категория, тъй като играта му в " Баншите от Инишерин " е съвършена - желае ти се да го гледаш отново и отново, въпреки да е в ролята на видимо селския задръстеняк. 

И Остин, и Колин, считани за любимци в категорията се раздават за ролята - Остин се научава да приказва и пее като Елвис, което визира гласните му струни, а Фарел съумява да махне от себе си всякакво секси лъчение и да извая един доста необикновен облик.

Бил Най е толкоз, толкоз прелестен артист, че и тази му роля заслужва самопризнание. В " Да живееш " - англоезичен римейк на японския кино шедьовър " Ikiru " (1952) на режисьора Акира Куросава, действието се развива в Лондон през 50-те години на предишния век.

Последните трийсет години от живота на основния воин, малък бюрократ на име Уилямс, са минали като насън, освен това на едно и също работно място. Когато узнава, че е болен от рак и не му остава доста време, той взема решение да придаде смисъл на живота си. 

Пол Мескал, чаровникът прочут от " Нормални хора ", в " След слънце " е бащата на Софи, която си спомня ваканцията с него преди двадесет години. Реални и мислени мемоари запълват празнините сред тях, до момента в който тя се пробва да сдобри бащата, който е познавала, с мъжа, който не е.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР