За още един неприятен случай в градския транспорт сигнализира пловдивчанин,

...
За още един неприятен случай в градския транспорт сигнализира пловдивчанин,
Коментари Харесай

Ужас в Пловдив! Автобус повлече пътник, едва не го осакати

За още един противен случай в градския превоз алармира пловдивчанин, представен от TrafficNews. Той се оплака от невнимателно отношение от страна на водача на рейс номер 6.
Инцидентът станал на спирката на Аптечно поделение в посока Прослав. Очевидецът твърди, че водачът подходил извънредно невнимателно и не го изчакал да се кача, като затиснал крайници и ръката му с вратата.
"Въпреки, че пасажери в самия рейс алармираха че има затиснат човек, той потегли без да се замисли. За благополучие съумях за секунди да се отскубна от хватката на вратата и се разминах единствено с ожулен гален и коляно, защото изгубих равновесие. Шофьорът все пак не спря ", споделя пострадалият.
"В уплахата си не съумях да видя регистрационния номер на колата. Не съумях да видя и самия водач само че забелязах лицето на кондуктора. Пътувайки с друга линия към квартала, към 19.10 забелязах същия кондуктор в рейс още веднъж от линия 6. Рейсът беше празен и се движеше извънредно бързо, малко след ЖП прелеза в посока Пещерско. Минута по-късно видях още една кола от линия 6, която се движеше в посока Пещерско, само че возеше пасажери с много по-нормално движение, продължава описа си читателят ни. Смятам, че здравето и сигурността на пасажерите би трябвало да е преди всичко ", приключва той.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР