За опасен космически триъгълник алармира Филип Филипов. В публикация в

...
За опасен космически триъгълник алармира Филип Филипов. В публикация в
Коментари Харесай

Прочут наш астролог бие тревога за ужасяващи бедствия

За рисков галактически триъгълник сигнализира Филип Филипов. В обява в профила си във Facebook експертът предизвестява, че са вероятни бедствия и безпорядък по летищата.
 
„ До 6 февруари се осъществя правоъгълен триъгълник сред Слънцето, Луната и Уран по време на Пълнолуние. На персонален проект това може да сътвори проблеми с нервите, странни феномени, напрежение в  психологично отношение, пресилване и стрес “, показа във Facebook известният астролог и физик, който предсказа терористичния акт на бургаското летище и земетресението в Перник месеци преди тези събития да станат факт.

 

„ Човек би трябвало да се пази от ток, високо софтуерните предмети (телефони, компютри) както и електрическите коли могат да имат проблеми. Интуицията, връзката с Космоса и нашия Ангел-хранител би трябвало да се пазят и съзнателно да се хармонизират “, прибавят той.

„ На световен проект това е интервал, в които има умерена заплаха за авиацията, като може да има проблеми по летищата или отсрочени полети, или стачки. Налице е наклонност в крайни анархистични, протестни или революционни трендове измежду обществата и народите, за жалост и нараснал риск от терористична заплаха от луди хора “, написа известният астролог. 

„ Политически водачи могат да получат крайни изненади до края на този Лунен месец. Цели градове, огромни райони или даже страни могат да останат без ток в близката 1 или 2 седмици.

Налице е естествена заплаха от светкавици, урагани, торнадо, астероиди, комети, слънчеви експлоадирания и геомагнитни стихии. Ето за какво, човек би трябвало да си пази нервите и да пие повече вода и да употребява качествени кръворазреждащи под лекарско управление “, прибавя той.

 

Източник: lifebg.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР