За около месец време звездите от хоръра Till Death, чийто

...
За около месец време звездите от хоръра Till Death, чийто
Коментари Харесай

Звезда от Till Death обикаля България с овца - slava.bg

За към месец време звездите от хоръра Till Death, чийто снимачен сет е разпънат на български терен, опознаха хубостите на страната ни. Сред най-дейните в обществените мрежи е артистът Иойн Макен, който е прочут на феновете с присъединяване си в продукции като „ Нощната промяна “, „ Мерлин “ и „ Стъмптаун “. Той дотам е удивен от България, че възнамерява да пусне дребна книжна за приключенията си тук, дружно със своя най-хубав другар Бил, научи „ Монитор “.

Любопитен факт е, че Бил в действителност е плюшена овца, а Макен я носи на всички места със себе си. Играчката попада на фотографии на артиста, на снимачната площадка, в планината, в хотелската стая и на въжен превоз.

Въпросната брошура ще носи заглавието „ Приключенията на Иойн и Бил в България “ и артистът планираше да я пусне на пазара около коледните празници, само че съгласно последните му изявления в обществените мрежи – можем да я чакаме още другата седмица.

„ Бил желае да я кръстим „ Бил в България “, което е неуместно. Дори не се майтапя. Това е действително и ще се случи. Това е най-нормалното нещо за тази година, най-малко според мен “, написа той.

На наш терен Иойн съумя да се срещне и със звездата от „ Викингите “ Мо Дънфорд, който снима у нас нова част на „ Тексаско кръвопролитие “. Двамата се щракнаха пред надуваеми лодки и по всичко проличава, че са се пуснали по някоя река.

Междувременно друго попълнение от прослойка на Till Death сподели, че не скучае. Става въпрос за Джак Рот, който тази седмица чукна 36 години.

Меган Фокс и компания го зарадваха с торта и празненство.

В началото на седмицата към актьорския състав на продукцията се причисли и Лили Рич. Тя не се снима за първи път в България, защото е една от звездите във кино лентата Jolt, който докара Кейт Бекинсейл у нас предходната година.

Припомняме, че сюжетът на Till Death се върти към героинята на Фокс – Ема, която е закопчана с белезници за безжизненото тяло на брачна половинка си. Тя се пробва да се освободи, до момента в който двама убийци вършат всичко допустимо да довършат започнатото.На режисьорския стол за хоръра сяда Скот Дейл, а сюжетът е дело на Джейсън Карви. Клапата щракна на 6 август.

Източник: Monitor
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР