За обединение и просперитет призова Димитър Бербатов от трибуната в

...
За обединение и просперитет призова Димитър Бербатов от трибуната в
Коментари Харесай

Димитър Бербатов пред делегатите: Трябва да се обединим и да работим заедно

За обединяване и разцвет прикани Димитър Бербатов от трибуната в Зала 1 на НДК. Там се организира изключителният конгрес за избор на президент на Българския футболен съюз.

Бербатов е един от шестимата претенденти за шефското кресло в българския футбол. Той се конкурира с досегашния президент Борислав Михайлов, Христо Порточанов, Ивайло Дражев, Христо Христов и Георги Захариев.

" Заедно сме най-силни и най-сплотени. При дружно няма един човек, който взема решение. Заедно е повече от един единствено по този начин ще надграждаме. Не сме по-слаби от страните до нас, само че те към този момент потеглиха доста по-напред. За да ги настигнем би трябвало да се обединим, а не да се разединяваме и да работим дружно. Време е да сътворяваме, а не да забравяме. Да градим, а не да разрушавам, само че това отново става единствено дружно като тим. Вашият избор е значим. Всички имаме деца, всички сме родители. Грижим се за бъдещето на децата ни и на обичания ни спорт. Има представители на УЕФА и ФИФА, благодарим им, че са тук и нека станат очевидци на демократично гласоподаване. Заедно, всички обединени, сте повече от един, само че на моменти се не помни. Това написа и на Народното събрание. Всеки един глас е значим. Гласувайте по съвест и за положителното на българския футбол ", съобщи Бербатов.

Снимка: Lap.bg

Той добави, че е почтен и прям и желае е време за смели дейности.

" Време е да покажете почитание и към себе си, и към децата ни, и към футбола ни. Заради това сме се събрали. Изисква се храброст, с цел да може нещата да се осъществят. Не чета от нещо написано, всичко идва от сърцето ми! Казвам всичко това сега. Честен съм и прям с вас! Винаги ще бъда подобен! Гласувайте по съвест, постоянно, дружно, обединени, за този, който е ваш, който ще промени футбола ни към по-добро "

До края на деня би трябвало да бъде определен президент на БФС. В дневния ред е записано, че той ще ръководи 4 години.

Снимка: Lap.bg

Конгресът през днешния ден (12 октомври) е ексклузивен и призован след подписка от 1/3 от клубовете у нас по самодейност точно на Димитър Бербатов. Първоначално от БФС отхвърлиха настояването, защото видяха неточности в документите. След това обаче съдът разпореди конгресът да се организира.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР