Зa някои съм ексцентричен, за повечето лудият“. Убиват ме, приятелю!“.

...
Зa някои съм ексцентричен, за повечето лудият“. Убиват ме, приятелю!“.
Коментари Харесай

Отрязаха пръсти на Вили Вуцов

„ Зa някои съм екстравагантен, за множеството лудият “. „ Убиват ме, приятелю! “. „ Сътворих неземна тъпота! “. Това са единствено дребна част от откровенията на футболния треньор Велислав Вуцов – следващият посетител в подкаста „ Блиц “.

Наставникът на Янтра (Габрово) описа в детайлности за тежкия път, по който крачи смели, макар заболяванията. Здравословните проблеми не го пречупват духом и 56-годишният Вуцов е все по този начин екстравагантен, деятелен и даже на моменти много вманиачен.

„ Започвaм да се възвръщам. Изкарах доста тежка периодизация с доста тежко заболяване. Голяма моя неточност е, че се изтървах с диабета и със захарта, което направи съществени провали върху организма ми. Aмпутираха ми два пръста на десния крайник. Тъкмо започнах да се оправям, само че тогава стана инфектиране на глезена, на целия крайник. Около 40 дни не можеха да открият какво е. Минах по всевъзможни тежки пътеки, два пъти влизах в болница. Смятаха, че е съдово заболяване, само че се оказа, че е напълно друго – заболяване на костта. Откриха го много късно. Бях достигнал сериозна точка, можеше да остана без крайник. Беше съвсем отпътувал. Бедите бяха доста съществени. Бях с гипсов ботуш 93 дни, патериците доста не затрудняваха. Много тежък интервал, нека в никакъв случай не се повтаря.

Три пъти по една седмица бях на доста тежки лекувания. Бях закачен на система 8 часа дневно. Тези мощни лекарства бяха подготвени да ме създадат чалнат. Диабетът ме удари и в очите, слагат ми инжекции в очите “, описа Вуцов.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР