За някои модата е каприз, излишен лукс, забавление за повърхностни

...
За някои модата е каприз, излишен лукс, забавление за повърхностни
Коментари Харесай

Когато Пенелопе Крус и Брад Пит са влюбени

За някои модата е каприз, непотребен разкош, развлечение за повърхностни хора. За други обаче модата не са просто облекла, а изкуство, в което се крият страсти, копнежи, фантазии. И в случай че някой се е съмнявал в последното, дефилето на Chanel в Париж преди ден го потвърди.
 Dior есен-зима 2024 - визията на Мария Грация Чиури за сезона на Седмица на модата в Париж
Dior през 2024 година като Dior през 1967 година

Френският бранд и предложенията му за есен-зима 2024

То стартира с къс филм, който обаче съумя да ни развълнува не по-малко от самата сбирка на креативния шеф на марката Виржини Виар. Брад Пит и Пенелопе Крус пресъздадоха именити подиуми от класическия филм на Клод Льолуш " Един мъж и една жена " от 1966 година

Заснет в черно-бяло и дело на креативното дуо Inez & Vinoodh, филмът ни демонстрира мъж и жена (в истинския филм функциите се извършват от Жан-Луи Трентинян и Анук Еме) на любовна среща в ресторант.

На фона на трансформиралия се в класика саундтрак на Франсис Ле виждаме по какъв начин двамата поръчват стекове и вино, а по-късно питат за свободна стая. От WWD означават, че за разлика от кино лентата на Льолуш, тук репликите на мъжа и дамата са разменени.
 Снимка 656195

Присъствието на Chanel в късия и извънредно красиво сниман филм е внимателно. Класическата чанта с верига на Пенелопе стои на масата, обеците й също са с логото на марката. Самото видео е снимано в Довил - крайбрежния град, в който Коко Шанел открива първия си бутик през 1913 година

присъстваше на ревюто за есенно-зимната сбирка на Chanel дружно с режисьора на истинския филм Клод Льолуш. не беше в Париж, само че е дипломат на марката от 2012 г.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР