За някои ад, за други рай - това прогнозира Павел

...
За някои ад, за други рай - това прогнозира Павел
Коментари Харесай

Прогнозата на Павел Глоба: Любов и купони превземат 2 зодии,...

За някои пъкъл, за други парадайс - това предвижда Павел Глоба за зодиите

ОВЕН

Претоварването на работното място може да се отрази отрицателно на персоналния ви живот. Промените в настроението ще ви преследват през цялата седмица. Дръжте страстите си под надзор. По-добре е да се занимавате със спорт и да изразходвате натрупалата се сила.

Време за кариерно израстване и триумф в бизнеса. Ако имате проблеми с гръбнака, те може да припомнят за себе си.

ТЕЛЕЦ

Опитайте се да употребявате всяка опция да удължите празника за себе си и околните си. Ярките усещания от студената и скучна зима ще поддържат тонуса ви и интереса към живота. Този интервал е подобаващ за демонстрация на интензивност на персоналния фронт, възобновяване и подсилване на взаимоотношенията, създаване на мостове.

Добър миг да разширите сферата на ползите си или професионалните си умения. Струва си да се въздържате от мазни храни. Погрижете се за черния си дроб.

БЛИЗНАЦИ

Съдбата дава доста благоприятни условия за сантиментални прекарвания, изключително в случай че обичате да експериментирате. В същото време може да има проблеми при фамилните двойки. За да избегнете острите ъгли и конфликтите, вслушвайте се в желанията на колегата си.

Сега е по-добре да не увеличавате, а да се опитате да запазите това, което имате. Внимавайте за инфекциозни болести.

РАК

Партньорствата ще излязат на напред във времето в персоналния живот на типичните представители на зодията Рак. Ако сега има проблеми, пробвайте се да намерите точните думи за помиряване и възобновяване на взаимното съгласие. Като цяло обстановката е напрегната, само че не и сериозна.

Не насилвайте нещата, гледайте какво става във вашата сфера на активност. Постарайте се да не се преохлаждате, бъбреците и кръстът ви са уязвими.

ЛЪВ

Прекрасен миг за всички, родени под знака на Лъва. Любовта няма да ви заобиколи и най-вероятно ще ви залее с вълна от усеща и страсти. Не се отхвърляйте от удоволствието. Този интервал е удобен както за запознанства, по този начин и за подсилване на съществуващите връзки.

Прекомерното натоварване надали ще донесе морално и материално задоволство. Възможни са разстройства в храносмилателната система.

ДЕВА

Творческите ви качества може да станат козът, който да ви помогне да спечелите играта. Колкото по-ярко блеснете, толкоз по-голям резултат ще постигнете. Творческите ви търсения ще бъдат оценени от представители на противоположния пол. Това е най-хубавото време от годината да започнете нов романс.

Периодът е удобен за креативния бизнес, за ярки прояви и рекламни акции. Не подлагайте организма си на рискови натоварвания, грижете се за сърцето си.

ВЕЗНИ

Ще бъдете сантиментални, склонни към интроспекция и разбор на вашите и непознати неточности. Мнозина ще бъдат обхванати от носталгична вълна от прекарвания и мемоари. Ако сте възнамерявали пътешестване (особено романтично), коства си да се отсрочи. Моментът подготвя за търсене на естетика вкъщи.

За да не бъдете въвлечени в случка, е по-добре да заемете консервативна позиция. Най-големи проблеми чакат тези, които страдат от продължителен гастрит.

СКОРПИОН

Ще имате чудесна опция да завържете нови познанства. Но никога не би трябвало да стоите на едно място. Пътувайте, посещавайте всемирски празненства. Това е отлично време за поправяне на неточности, връщане към предишния опит на ново равнище. Не пропускайте момента за създаване на връзки.

Периодът е добър за посредническа активност, за мониторинг на пазара на труда. Внимавайте за настинки, органите на дихателната ви система ще бъдат уязвими.

СТРЕЛЕЦ

Време е да покажете най-хубавите си качества – благотворителност, милосърдие и внимание към противоположния пол, изключително към тези, които обичате, и които са до вас. Искрено внимание, грижа, нравствен комфорт и топлота - всичко това би трябвало да се даде на обекта на вашата благосклонност.

Дойде времето за огромни залози. Може да сключвате контракти и да вършиме огромни придобивки. Небалансираната диета може да докара до неприятно храносмилане.

КОЗИРОГ

Средата на януари ще ви даде доста благоприятни условия за споразумяване на връзките - както нови, по този начин и остарели. Не се отхвърляйте от това, което ориста ви е подготвила. Ако чакате попътен вятър, насъбраните проблеми ще останат нерешени. Всичко зависи от персоналното ви отношение към ставащото и присъединяване ви в събитията.

Бъдете основател на нови процеси в бизнеса. Откъснете се от рутината и всекидневието. Ако сте склонни към хипертония, бъдете нащрек и в точния момент понижавайте кръвното си налягане.

ВОДОЛЕЙ

Типичните Водолеи не трябва съзнателно да засилват развиването на връзките, да градят мостове, да уреждат срещи. Нещата не вървят, както очаквате. Ако не желаете тайната страна на персоналния ви живот да стане явна, овладейте желанията си и не извършвайте спонтанни дейности.

Сега не трябва да проявявате непотребна делова интензивност, заемете се с разбор обстановката. Не се пренапрягайте: безсънието ви евентуално се дължи на стрес.

РИБИ

Връзките с противоположния пол дават обещание доста изненади, най-вече приятни. Вероятна е появяването на значима персона от предишното. Неочаквано за себе си, можете да се хвърлите с главата напред в нов романс, забравяйки за условностите, възрастовата разлика или позицията.

Следете обстановката на пазара, стремете се да бъдете на крачка пред конкуренцията. В сегашния миг са уязвими очите и нервната ви система.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР