За нищо не ни разпитваха в ареста. Една тъжна история,

...
За нищо не ни разпитваха в ареста. Една тъжна история,
Коментари Харесай

Влади Горанов с 4 пъти “не” дали е искал и получавал подкуп от Васил Божков

" За нищо не ни разпитваха в ареста. Една тъжна история, която съгласно мен е сделка сред настоящия основен прокурор и настоящето ръководство. Тези хора, които преди година ни укоряваха в разнообразни неща, съумяха с един лековат ход да заличат всевъзможен порив за господство на правото. И в случай че хора като господин Лорер нямат задоволително политически опит, огромната драма настава за хора като Христо Иванов, Корнелия Нинова и всевъзможни други, които приказват за господство на правото. От 17 март насам те нямат право да произнесат нито една дума за това, тъй като когато арестуваш водача на опозицията без законно съображение, значи, че искаш да постигаш цели с нелегитимни учредения ".

Това сподели някогашният финансов министър Владислав Горанов в предаването " Панорама " по Българска национална телевизия. И отговори с 4 пъти “не ” на въпроса на водещия Бойко Василев дали е желал и получавал рушвет от Васил Божков

" Всеки има право на своя защитна теза - човек, който усеща у себе си виновност за избрани процеси, а това, което следим в последните 2 години не даде учредения нито за неотложност, нито за необходимост за авантюристичните дейности, които започнаха хора от настоящето ръководство. Моят митинг не е против Петков, Лорер, а желая да стартира диалога от там по какъв начин се позволи тази случка в нашата политика. 30 години ги зачеркнахме в един ден, в който партиите с история внезапно се предадоха на улицата. Те позволиха хора без необикновен житейски опит, без изключително ценене на разпоредбите в тази страна. Според мен Петков върна жеста на Гешев за това, че основният прокурор не го преследва за документа с погрешно наличие ", добави той.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР