За никого няма да е приятно, ако баща му го

...
За никого няма да е приятно, ако баща му го
Коментари Харесай

Тони Стораро спипа сина си на калъп с две жени в леглото

За никого няма да е прелестно, в случай че татко му го хване на шаблон с две дами в спалнята. Точно това се случи на Тони Стораро, който завари дребния си наследник Емрах в леглото с две девойки. Човека-глас побесня и стартира да крещи на сина си. 

Стораро упорства да ожени Емрах, само че той не се смущава от креватните си осъществявания с разнообразни дами и не бърда за се венчае. 

Всичко това се разиграва в сюжета на дуетната ария на Емрах и Галена. Видеоклипът стартира с актьорска игра от Стораро-старши, който заварва сина си да се натиска с две млади девойки.

" Абе, Емра, докога по този начин?! Всяка вечер купони, всяка вечер разнообразни! С комшиите проблеми! Ти няма ли да се жениш към този момент?! ", крещи по сина си Тони Стораро. А Емрах не взима думите му доста съществено и отвръща: `Абе, баща, по какъв начин да се оженя?! Ти не виждаш ли какво става тук ".

Песента " Ергенът " бързо се подреди до шлагерите и има всички предпоставки да бъде най-слушаната ария това лято. Разбира се, присъединяване на Галена способства за този триумф.

Запознати издават, че сюжета първоначално сред татко и наследник в действителност се е случвал много постоянно в действителния живот, отвън камерите. За никого не е загадка, че Емрах е капризен и цялото семейство да вдигнали ръце от него и в действителност имат намерение да го оженят, откакто съумяха да го разделят от токсичната му връзка с Теди Александрова.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР