За никого не е тайна, че Лияна и Константин са

...
За никого не е тайна, че Лияна и Константин са
Коментари Харесай

Коцето крие палата си от НАП

За никого не е загадка, че Лияна и Константин са първи братовчеди. Като родственици те са извънредно близки и постоянно си оказват помощ в персонален и професионален проект.

Фолк изпълнителят обаче направи нещо огромно за своята обичана братовчедка. Той й разреши да снима последния си клип Принцеса в новия му скъпарки дом, който настойчиво пази от любопитни погледи и най-много от Национална агенция за приходите.

Той бе безапелационен, че не желае да демонстрира персоналната си територия, само че Лили съумяла да го убеди да влезе със снимачния си екип в покоите му.

„ Ако преценява да фотографирам дома си, ще го направя единствено за собствен клип, само че все още по-скоро избирам да не го върша, с цел да си запазя персонална територия “, това показа наскоро звездата.

Отначало сексапилната Лияна го убеждавала, че няма да се разбере на кого в действителност е изисканата къща, само че както знаем операторите не могат да си държат езика зад зъбите. Споделили на места усещанията си от новия дом на Константин и мълвата бързо се разгръща от уста на уста, написа show.blitz.bg.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР