За никого не е тайна, че днешните стандарти за красота

...
За никого не е тайна, че днешните стандарти за красота
Коментари Харесай

Емоционалното писмо на един съпруг до „закръглената“ му съпруга

За никого не е загадка, че днешните стандарти за хубост са извънредно високи. Милиони дами по света се тормозят, че визията им не дава отговор на онази, налагана в стилните списания и излъчвания.

Именно заради тази причина Роби Трип решава да зарадва брачната половинка си Сара (моден блогър, който се стреми да накара повече дами да се харесват такива, каквито са), като написва прелестно писмо, отдадено на идеалното ѝ тяло.

„ Обичам тази жена и закръгленото ѝ тяло. Като младеж постоянно ми се подиграваха, че одобрявам по-пълничките девойки. Обществото ни постанова да харесваме съответен вид дами - слаби, високи и стройни. Когато обаче пораснах и станах мъж, научих повече за феминизма, за това как медиите принуждават дамите да наподобяват по избран метод. Осъзнах какъв брой много мъже имат вяра в тази неистина. Според мен няма жена, която да е по-секси от дамата до мен – плътни бедра, огромно дупе...

Фигурата ѝ няма да се трансформира в сензация на корицата на фешън списание. Тя обаче е сензация в живота ми. За мен няма нищо по-секси от жена, която е закръглена и уверена в себе си. Аз се ожених за това прелестно момиче, което може и да запълва всеки сантиметър от облеклата ѝ, само че продължава да бъде най-красивото момиче.

Помислете деликатно, господа, върху стандартите, наложени от обществото. Харесвате ли ги в действителност? Истинската жена няма по какъв начин да наподобява като миража от кориците. Тя е същинска и има красиви извивки. Дами, не мислете, че сте задължени да спазвате тези правила за красота, с цел да бъдете обичани и ценени. Ще откриете мъж, който ще бъде признателен, че е намерил жена, която наподобява тъкмо като вас. Ще намерите мъж, който ще ви обича такива, каквито сте – по този начин, както аз обичам моята Сара. “

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР