За никого не е тайна, че Александра Раева обича да

...
За никого не е тайна, че Александра Раева обича да
Коментари Харесай

Секси дупето на Алекс Раева

За никого не е загадка, че Александра Раева обича да прекарва колкото се може повече време топло и по всичко проличава, че има пристрастия към божествен кътчета на другия завършек на света. Виждали сме я да си изкарва ужасно на Малдивите, до момента в който се гмурка в кристалните води на Индийския океан.
 Алекс Раева, Лиа и новата фотография на порасналата ѝ щерка
Как наподобява порасналата щерка на Алекс Раева

Певицата разгласява нова фотография на Лиа

И тази година Алекс не изневери на себе си и още веднъж се насочи към Малдивите. Преди към два месеца родната водеща, актриса и певица качи няколко невероятни фотоси, като показа с почитателите си хубостта на тези лазурни острови, които изобилстват от богат морски живот.

ни сподели по какъв начин се забавлява, до момента в който изпраща залеза на яхта, купонясва с другари, радва се на папагали и се гмурка с цялостно бойно снаряжение. Не мина доста време и ето, че актрисата отново е на море. Не закъсняха доста и фрагментите от идната ѝ слънчева почивка. За момента певицата не дава информация къде се намира, само че няма огромно значение, откакто е по бански и е толкоз секси.

" Бях не запомнила какво е слънце ", написа Алекс Раева под фрагментите, на които я виждаме да театралничи по бански още веднъж на яхта някъде в намерено море. " Страхотни форми ", както означиха и почитателите ѝ в Instagram. Не можем да отречем, че се надяваме това да не са последните фотоси от нея по бански за това лято.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР