За незаконен строеж в столичния квартал Симеоново сигнализираха читатели на

...
За незаконен строеж в столичния квартал Симеоново сигнализираха читатели на
Коментари Харесай

Пореден съмнителен строеж в София, този път в Симеоново

За противозаконен градеж в столичния квартал " Симеоново " алармираха читатели на Actualno.com, като изпратиха и снимков материал.
Става въпрос за градеж на ул. " Горска ела " 15-17. Там, в прилежащото дере, към този момент са почнали строителни работи.
Хора от региона са пробвали да получат информация какво се случва, само че Община Витоша не е доста словоохотлива. От Инспектората са уведомили един от питащите, че става въпрос за градеж на спешна бариера в дерето. Работници, които вземат участие в строителните работи, обаче са споделили, че в действителност се строи път. Местните хора се притесняват, че това е път, предопределен да бъде връзка към предстоящ жилищен комплекс.

Какво тъкмо се строи би трябвало да бъде оповестено на наложителната осведомителна табела на плана. Такава обаче няма. Освен това, читателят, подал сигнала до Actualno.com, е безапелационен, че по закон сервитутът е 7 метра и не би трябвало в периметъра на строителните работи в действителност да има строителни работи т.е. да се поправя дерето, без да е променен проектът.
Към момента на издание на материала, Actualno.com към момента не разполага с гледната точка на локалната администрация заради неспособност да се свърже на посочения формален телефон с неин представител.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР