За незабавно въвеждане на забраната за влизането през границата на

...
За незабавно въвеждане на забраната за влизането през границата на
Коментари Харесай

Пеевски поиска забрана за влизането през границата на България на автомобили с руска регистрация

За неотложно въвеждане на възбраната за влизането през границата на България на коли с съветска регистрация настоя националният представител от Движение за права и свободи Делян Пеевски, оповестиха от партията.

Министрите на вътрешните работи и финансите да разпоредят на гранична полиция и митниците да приложат изпратената преди повече от две седмици от Европейската комисия възбрана, която е част от глобите против Русия поради войната в Украйна. Забраната обгръща леки коли и други транспортни средства за транспорт на до 10 души, като няма значение дали транспортното средство се употребява за частни или търговски цели, стига да попадат в обсега на митническите кодове.

Делян Пеевски обръща внимание на министрите, че осъществяването на всички решения на Европейска комисия във връзка със сигурността на границите на България като европейска страна е от основно значение за присъединението на страната към Шенгенското пространство.

В разследване на глобите, цялата сухопътна граница на Русия към страни от Шенген е затворена.

От бързите и съответни дейности на държавното управление във връзка с осъществяването на условията за присъединението на България към Шенген зависи до края на годината това да е реалност, припомня Делян Пеевски, оповестяват от пресцентъра на Движение за права и свободи.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР