За нерегламентирано сметище близо до центъра на града, сигнализира читателка

...
За нерегламентирано сметище близо до центъра на града, сигнализира читателка
Коментари Харесай

Хасковлийка живее със сметище под спалнята, деца се въргалят в боклуци и никой не си мърда пръста

За нерегламентирано бунище покрай центъра на града, алармира читателка на Haskovo.net. Тя изпрати и фотоси от улица „ Македония “ 16 и посочи, че изхвърлените отпадъци се намират край кооперацията до противопожарната работа.

„ От години теренът към блока тъне в отпадъци. Няколко пъти сме подавали сигнали до общината, създадат уборка и след време ситуацията още веднъж е същото “, изясни Алина Чонева, живееща в кооперацията. Тя добави, че вижда сметището от спалнята си. „ Всеки ден ми се набива в очи и ме нервира “, сподели още хасковлийката. Тя допуска, че недобросъвестни хора изхвърлят отпадъци вечерта или рано сутринта, защото тя самата не е засичала извършители.

„ В региона играят деца, а в близост има доста отпадъци, ще плъзне някоя болест “, възмущава се хасковлийката. Чонева съобщи, че в четвъртък предходната седмица още веднъж подала сигнал в общината за сметището.

От кметството обявиха, че ще плануват терена за следващо разчистване. Припомниха, че неведнъж са реагирали на сигнали за това място и допълниха, че мъчно се откриват извършители.

Освен за боклука, преди време до общината били изпратени претенции за унищожаване на гаражните кафези. Те обаче се намират в частен парцел и общината няма пълномощия да ги в профил, разясниха от кметството.



Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР