За него самотата не е проблем. Въпреки че в момента

...
За него самотата не е проблем. Въпреки че в момента
Коментари Харесай

Гришо няма време за любов

За него самотата не е проблем. Въпреки че сега няма половинка до себе си, Григор Димитров се е отдал на своята най-голяма обич – спорта и гледа да отделя повече време за фамилията си. Това призна самият той в изявление за бТВ.

„ Тази година не съм мислил за обич, имах доста премеждия и фокусът ми беше другаде. За момента нямам половинка “, с което удостовери за раздялата с Никол Шерцингер.

Тенисистът описа, че се е възползвал от свободното време след последния си шампионат, с цел да отиде на екскурзия с родителите му.

„ В Исландия беше доста друго. Решихме за първи път да създадем такова премеждие с родителите ми, беше неповторимо. Всяка една година гледаме да си създадем отмора единствено ние тримата, да прекараме време дружно, защото програмата ми е доста натоварена. Бях оставил телефона настрани, искахме да прекараме малко време в разнообразни завършения “, описа той.

Димитров, който дойде в България предходната седмица, призна, че където и да върви по света, вкусните пържолки на неговата майка и хубавата българска кухня постоянно му липсват.

Тенисистът учуди доста почитатели, признавайки, че мечтае за наследници: „ Искам да бъда татко, за какво не? Ако годините не престават като тази ще ми е малко мъчно. Аз самият не знам къде желая да пребивавам сега. Искам да ги науча на работа, на дисциплинираност и да бъдат себе си “.

Нашенецът не скри, че му става прелестно, когато чуе паметната фраза „ Мачкай, Гришо! “.

„ Понякога ми става доста прелестно да го чуя, изключително когато съм на другата част на света. Интересно е и доста го правя оценка. На всеки шампионат има български флагове, което ме прави пъклен горделив. Българин съм и постоянно съм играл за България. В България се усещам особено, въздухът е друг. Искам да се прибирам по-често, само че програмата не ми разрешава “, уточни той.

Източник: tialoto
Снимка: Reuters
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР