За най-трудните моменти в живота си Глория разказва в автобиографичната

...
За най-трудните моменти в живота си Глория разказва в автобиографичната
Коментари Харесай

Първият мъж на Глория я пребил от ревност - slava.bg

За най-трудните моменти в живота си Глория споделя в автобиографичната си книга „ До последната усмивка”, като не се свени да открехне вратата и на любовния си живот, написа „ Галерия.

В момента фолк-певицата е щастлива с годеника си Йордан Джермански, само че през годините е претърпяла много неуспехи в персонален проект. Трагични посвоему са още първите връзки на Глория. На 16 години среща мъжа, който я прави жена. Той бил извънредно ревностен и се опитвала да я третира като своя благосъстоятелност. В един от пристъпите си на ревнивост дотам полудял, че й протегнал ръка и й избил един зъб. Това бил моментът, в който Глория си тръгнала. За благополучие не била бясно влюбена във въпросния човек и бързо преодолява болката.

Първата същинска обич на певицата също била белязана от ревнивост.

Била към този момент на 18, а мъжът на 36. Въртял бизнес с автокъщи, имал огромни позиции в Русе, откъдето е родом фолк-звездата. По това време Глория към този момент интензивно се развива като певица и постоянно пътувала с оркестър „ Извор”, в това число и в чужбина. На предприемача обаче, лека-полека почнала да не му харесва работата и не можел да одобри, че отсъства за дълго време. Не харесвал обстоятелството, че работи по нощни заведения и притегля вниманието на други мъже. Още повече, че самите те се срещнали в ресторант на Дунав мост, където тя пее.

Глория се надявала, че ревността му ще утихне и той ще одобри кариерата й. Точно противоположното - казусът не се заглаждал, а задълбочавал. Мъжът безусловно се трансформирал в сянка на певицата. Придружавал я на безусловно всичките задължения. Започнал да заплашва майка й, нахълта в дома им с револвер, тъй като мислил, че Глория му изневерява.

Междувременно прохождащата певица схванала, че гаджето й е същински коцкар с няколко брака и деца зад тила си. Категорично решение да си потегли обаче примата на фолка взела след жестока демонстрация на принуждение. Имала присъединяване в Русе, на което той я придружил. Прибрали се назад и тъкмо тогава предприемач се напил и се развикал: „ Какво, ще пееш ли?”, след което й блъснал толкоз мощен пестник, че разрушил устата й. „ Разбира се, че ще пея, не ме познаваш!”, връща се обратно Глория. След тази преживелица тя го напуща.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР