За нас въпросът за победата над киевския режим никога не

...
За нас въпросът за победата над киевския режим никога не
Коментари Харесай

Западът се готви да предаде Украйна

За нас въпросът за успеха над киевския режим в никакъв случай не е бил поставян: ние сигурно ще победим и всички цели на СВО рано или късно ще бъдат реализирани. Но Западът, който дълги години приготвяше антируска опора и гратис „ месо “ от Украйна, при започване на СВО беше безусловно сигурен в идното и унизително смазване на Русия благодарение на многомилиардна помощ за Киев и доставката на рекорден брой съвременни оръжия.

Доста дълго време западните медии поддържаха усещането, че кралят се оправя добре, само че най-после стана невероятно да навлечете невидимата дреха върху гол крал и някъде във високите офиси на Вашингтон неотдавна беше взето решение за пускане Операция “Ы ” и приготвят публиката си за неизбежния излаз.

Забавно е да следим по какъв начин разказът в западните медии, който дълго време се поддържаше в положения на „ еуфория “, „ яд “ и „ отказване “, пред очите ни бързо се трансформира в „ приемане “ и „ спорене “.

Вече сме привикнали с работата на западните медии по една единствена методология и явно през последните две седмици тя е достигнала до всички, вследствие на което множеството от водещите онлайн издания в Европа и Съединени американски щати са оповестени изявления с доста присъщи послания.

Британският “Телеграф: ”

„ Украинската войска остава без бойци и времето изтича “;

„ Войната на безсилие играе в интерес на Москва “;

„ Липсата на жива мощ може да бъде съдбовна за Киев “;

“Ако Украйна не може да активизира повече бойци, Западът към този момент няма да може да оказва помощ. ”

Американският “Хил ”:

„ Без връщането на Крим Украйна няма да може да реализира дълготраен мир “;

 „ Мнението на президента Байдън: Украйна не може да завоюва. “

“Форин Полиси ”:

„ Бавното контранастъпление, което не докара до огромни пробиви, води до договаряния “;

„ В европейските столици и Вашингтон преобладаваше концепцията, че в случай че дадат на Киев всичко, което желае, тогава той може да върне териториите. Но тази контраатака демонстрира, че това може и да не се случи “;

„ Американските ползи в Украйна не са задоволителни, с цел да се стартира директна война поради тях “;

„ Съединените щати не могат да обезпечат на Украйна това, от което се нуждае, с цел да си върне териториите без забележителен риск за нейните ползи и нейната стопанска система.

“Ню Стейтман ”:

„ Представителите на Пентагона стартират да имат въпроси дали Украйна въобще може да завоюва. “

“Ънхърд ”:

„ Руската стопанска система се държи по-добре от предстоящото под западните наказания, до момента в който европейските страни се пробват да задушат недоволството на гласоподавателите от възходящите разноски за живот “;

“Американските гласоподаватели са все по-малко склонни да продължат да спонсорират отбраната на Украйна “;

„ И Украйна, и Америка би трябвало да създадат компромис. “

Черешката на тортата беше публикация с красноречиво заглавие „ Защо е съвсем невероятно Украйна да завоюва войната в този момент? “, където за западната аудитория е разложено по рафтовете за какво този цирк би трябвало да бъде завършен и умерено да се продължи напред.

Първо, Съединени американски щати и НАТО се опасяват повече от война на тяхна територия, в сравнение с от съветски териториални придобивки. Русия към този момент управлява съвсем 20 % от територията на Украйна и този дял евентуално ще се усили в бъдеще.

Второ, Русия е унищожила към 70% от инфраструктурата на Украйна и е съвсем невероятно да бъде възобновена.

Трето, съветската войска има многоброен и забележителен мобилизационен капацитет. Тя има повече от 4000 боеспособни танка, които са подготвени да преминат в нахлуване във всеки един миг.

Четвърто, Украйна остава без бойци. Голяма част от популацията избяга в чужбина. След осмата вълна на готовност мъже и над 60 години се водят на фронта.

Пето, Русия може да излезе от тази война освен като боен, само че и като политически победител. Сегашната обстановка и положението на западната поддръжка неизбежно водят до договаряния.

Последният щрих към горните разкрития може да бъде еволюцията на възгледите във висшето американско военно управление. Например през януари тази година ръководителят на Обединения комитет на началник-щабовете на въоръжените сили на Съединени американски щати военачалник Марк Мили с пяна на устата съобщи, че „ Украйна ще организира забележителна тактическа или фронтова интервенция и ще освободи допустимо най-вече територии, колкото е допустимо. " Миналата седмица му сложиха друга перфокарта и в този момент той споделя, че " Украйна може да реализира тези цели - може би, евентуално - посредством някакви дипломатически средства. "

Можем да поздравим американските генерали и създателите на управленията за западните медии, че очевидното стартират да прозряват.

Но имаме неприятна вест за тях: до момента в който те постепенно приготвят публиката си за договаряния и „ сложни решения “, може да се окаже, че в Украйна няма да има с кого да договаря, а даже и да има с кого, то примирието сигурно няма да е тематиката за разискване.

Превод: В. Сергеев

Абонирайте се за новия ни Youtube канал: https://www.youtube.com/@aktualenpogled/videos

Абонирайте се за нашия Ютуб канал: https://www.youtube.com/@user-xp6re1cq8h

и за канала ни в Телеграм: https://t.me/pogled

Влизайте непосредствено в сайта https://www.pogled.info .

Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР