За нас компроматната война е най-лошото нещо, което може да

...
За нас компроматната война е най-лошото нещо, което може да
Коментари Харесай

ДПС: Борисов знае кой го е снимал в ложето и ако не разкрие автора на компромата, ще е унизен

За нас компроматната война е най-лошото нещо, което може да се случи в една страна, съобщи пред bTV депутатът от Движение за права и свободи Рамадан Аталай.
Той е на мнение, че от такива компроматни войни най-вече е страдало Движението за права и свободи:
"Защото компроматите и униженията към нашия водач и към Движение за права и свободи постоянно са били на първа линия. И в този момент, когато се случва на ГЕРБ или на премиера на тази страна, ние не злорадстваме. "
Оттук нататък работа на премиера и на службите е да открият кой е взел участие, кой е индивидът, който е изфабрикувал. Или пък, в случай че не го е изфабрикувал - за какво и по каква причина той е там и е снимал премиера на страната ни в неговото ложе. Не може и не трябва, който и да е, да му се влиза в спалнята и да му се изкарват от там фотоси, безапелационен е Аталай.
Ако не бъде посочен индивидът или организацията, или който и да е, в случай че не го намерим, унижението на премиера ще бъде доста неприятно, разяснява депутатът от Движение за права и свободи.
Аз мисля, че в това число и министър председателят към този момент знае кой е и по какъв метод е станало всичко това. Борисов би трябвало да помогне на службите, сподели Рамадан Аталай.
Ако не повярваме, откакто институциите са ни показали кой е, какво е, по какъв начин е, това значи, че е доста сериозна рецесията на доверието към ръководещите. И обществото е в друга фаза на развиване. Недоверието поражда намаляване на силата за поддръжка на ръководещите, предизвести депутатът от Движение за права и свободи.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР