За нас хартиената бюлетина е вододел, всички наши коалиционни партньори

...
За нас хартиената бюлетина е вододел, всички наши коалиционни партньори
Коментари Харесай

Петков: Не можем да си позволим да имаме коалиция на хартиената бюлетина


За нас хартиената бюлетина е вододел, всички наши съдружни сътрудници на смяната би трябвало внезапно да се разграничат от хартиената бюлетина, тъй като това отваря вратата на злоупотребите по време на изборите. Знаем по какъв начин се случваха нещата, с чували с бюлетини, с подправени протоколи. Не можем да разгадаем България да се върне обратно.

Това съобщи в студиото на „ Лице в лице “ съпредседателят на Кирил Петков.

„ Моят апел към Българска социалистическа партия и предходната седмица, и през днешния ден е да премислят тази позиция. Не можем да си позволим да имаме коалиция на хартиената бюлетина. Най-критично идващите седмици ще бъде да гледаме дали едни партии са подготвени да вършат същинска смяна или единствено ще приказват, само че действително ще върнем България обратно “, добави някогашният министър председател на страната.

Петков добави, че Политическа партия ще бъде доста мощна съпротива на хартиената бюлетина.

„ Все отново оставям вратата на Българска социалистическа партия, те не са на 100% декларирали, да помислим какъв различен вид може да има, с изключение на хартиената бюлетина. Да има отворен код на машините, да има повече инспекции “, сподели още той.

Петков съобщи още, че Политическа партия ще отиде на консултациите с президента за сформиране на държавно управление.

„ За следващата година хем няма да се внесе бюджет от служебното държавно управление, хем споделят, че съществуващия бюджет е добър, хем се изнесоха някакви хипотетични числа, които нямаха никаква логичност “, сподели съпредседателят на Политическа партия.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР