За нас е изключително важно политиките, свързани с превенцията и

...
За нас е изключително важно политиките, свързани с превенцията и
Коментари Харесай

Цветанов: Политиките за превенция и борба с наркозависимостта трябва да бъдат общи за всички държави от ЕС

За нас е извънредно значимо политиките, свързани с предварителната защита и битката с наркозависимостта, да бъдат общи за всички страни от Европейския съюз.

Това написа на персоналната си страница във Facebook ръководителят на парламентарната група на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов Цветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 година в София. През 1987... към профила, който през днешния ден се срещна с с шефа на Европейския мониторингов център за опиати и наркомании Алексис Гусдийл. Ето какво още написа Цветанов:

"Много е значимо да имаме обединен метод в европейското законодателство, тъй като не е загадка, че в не малко страни този режим е по-либерален, което под една или друга форма способства за изкривената визия за въздействието и следствията от наркотичната взаимозависимост. Това заявих през днешния ден по време на срещата си с шефа на Европейския мониторингов център за опиати и наркомании Алексис Гусдийл. Уверих го, че като ръководещи постоянно сме намирали общ език и сме обединявали напъните си да не допуснем либерализирането на тематиката, обвързвана с опиати. Казах още, че сега с построяването на просветителна инфраструктура целим да осигурим по-голяма извънкласна ангажираност на децата, с цел да ги извадим от евентуалните опасности. С Алексис Гусдийл бяхме единомислещи, че преди всичко сме родители, а на второ политици, което ни задължава да дадем всичко от себе си да предпазим децата ".
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР