За нас беше удоволствие, че ни направихте съпричастни към кампания

...
За нас беше удоволствие, че ни направихте съпричастни към кампания
Коментари Харесай

Баскетболистите на Академик Бултекс 99 раздадоха топъл обяд

За нас беше наслаждение, че ни направихте съпричастни към акция " Топъл обяд ", благодарим и с наслада ще подкрепим и други хуманни дела на Ортодоксалния медал на Хоспиталиерите. Това съобщи Мартин Дурчев от баскетболния отбор на Академик Бултекс 99, откакто със съотборниците си Васил Михайлов, Васил Бачев и Александър Груев и спортният шеф Тина Димитрова се включиха в раздаването на топлата храна пред входа на болница " Медлайн " в Пловдив.

Спортните звезди бяха показани на нуждаещите се от президента на фондацията доцент доктор Невен Енчев, който от няколко месеца живее в Германия, където построява болница с медицински център, приют за възрастни хора и хотелска част, само че сега е тук, с цел да взе участие персонално в серията благотворителни акции на ордена във връзка 24 май.

" За мен е чест да ви показва тези млади момчета, които прегърнаха концепцията и поддържаха " Топъл обяд ", тъй като имат вяра, че би трябвало да се прави положително и да се оказва помощ на всички, изпаднали в мъчно състояние. Състезателите на Академик Бултекс 99 непрестанно се включват в разнообразни благородни дела, а преди Великден изненадаха дребните пациенти на верига лечебни заведения " Медлайн-Централ Хоспитал " като им подариха играчки и лакомства ", напомни доцент Енчев.

" Момчета, чудесни сте, доста ни зарадвахте, желаем ви триумф и стискаме палци за неделя ", обръщаха се към тях възрастните от опашката.

" Играем за бронзовите медали в шампионата против тима на Рилски състезател (Самоков), разясни Мартин Дурчев.

Той е признателен на Тина Димитрова, че непрестанно ги включва в благотворителни акции, тъй като е съумяла да накара всички от отбора да имат вяра, че би трябвало да се оказва помощ.

" Приехме поканата на Ортодоксалния медал, тъй като организацията прави доста добрини и непрестанно оказва помощ, а активността на доцент Енчев припомня на един от огромните благодетели на Пловдив в предишното - Димитър Кудоглу ", обявиха младежите.

" Надяваме се образецът на бизнесмена да стане инфекциозен и да се подеме от още представители на бизнеса, тъй че повече небогати хора да почувстват угриженост и топлина ", добави Димитрова.

Кампания " Топъл обяд " се реализира от близо 5 години пред болница " Медлайн ". Провежда се по самодейност на президента на Ортодоксалния медал доцент Невен Енчев и се поддържа от редица известни персони от всички сфери на живота у нас и в чужбина.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР