За нас, българите, хлябът винаги е бил много повече от

...
За нас, българите, хлябът винаги е бил много повече от
Коментари Харесай

Без брашно и без угризения: как да си направиш божественото „облачно хлебче“ вкъщи

За нас, българите, хлябът постоянно е бил доста повече от храна. Той е знак на живот, благоденствие, триумф.

Днес той се среща във всевъзможни форми, цветове, усети и потребни свойства. Но, за жалост, от ден на ден хора, които се стремят да се хранят по-здравословно, инстинктивно го изключват от менюто си. Но по какъв начин бихте реагирали, в случай че ви кажем, че можете да си приготвите апетитен самун, без да употребявате безусловно никакво брашно?

Представяме ви най-хубавата рецепта за така наречен заоблачен самун, който завоюва сърцата на феновете на кето диетата от целия свят. Името му го показва най-добре – той е мек, гальовен и бухнал като облаче. Заради състава си е подобаващ както за отслабващи, по този начин и за хора с нетърпимост към глутена.

Необходими са ви единствено три съществени продукта, с цел да си го приготвите у дома: 3 яйца, 3 лъжици крема сирене, 1/4 лъжичка бакпулвер . По предпочитание можете да овкусите с мед или розмарин.

Ето и цялата рецепта:
 Как да си направиш божественото „ облачно хлебче “ у дома  Как да си направиш божественото „ облачно хлебче “ у дома  Как да си направиш божественото „ облачно хлебче “ у дома  Как да си направиш божественото „ облачно хлебче “ у дома
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР