За напрежение между настоящия президент на Барселона Карлес Тускетс и

...
За напрежение между настоящия президент на Барселона Карлес Тускетс и
Коментари Харесай

Президентът на Барса към Лапорта: Моля те, не ме заплашвай

За напрежение сред сегашния президент на Барселона Карлес Тускетс и претендента за неговия пост Жоан Лапорта, оповестява Catalunya Radio. От медията са се сдобили със наличието на писма сред двамата, които са написани с изострен звук. Повод за различията е вероятният трансфер на Ерик Гарсия от Манчестър Сити. Тускетс, наставникът Роналд Куман и претендентът за президентското място Виктор Фонт несъмнено са " за " привличането на юношата на клуба още в този момент, до момента в който Лапорта изрично е " срещу ", а различен кандидат за управителния пост - Тони Фрейша, е безпристрастен.

Затова някогашният началник на каталунците е изпратил предупредително писмо до сегашния подобен. " Бих желал да Ви припомня, че небрежното Ви и злонамерено държание като началник на управителното тяло би могло да докара до това да бъдете общопризнат като провинен за финансовото положение на клуба ", написал Лапорта.

Letter from Carles Tusquets to Joan Laporta: " I request that you refrain from requiring or threatening this Management Committee in seeking decisions that you deem may be appropriate to you under the guise of being necessary for the club. " (via )
— FCBarcelonaFl (@FCBarcelonaFl)
Тускетс обаче не харесал тона на писмото и на собствен ред дал отговор на любимеца за предстоящ клубен президент. " Моля Ви да се въздържате от закани към управителното тяло в търсене на решения, които може да считате комфортни за Вас под претекст, че са нужни за клуба. Ако в последна сметка не подпишем контракта с Ерик Гарсия, то няма да стане поради несправедливи и недомислени закани, а вместо това ще е знак за отговорност и грациозност, позволяващи на новоизбрания президент да вземе крайното решение. По мое мнение тази договорка има смисъл от спортна позиция. Моля Ви да поставите клубните ползи пред своите персонални такива във връзка с идния избор ", гласи неговото писмо.

Съдейки по написаното от Тускетс, наподобява, че въпреки всичко привличането на Гарсия ще бъде осъществено през лятото, а не през сегашния трансферен прозорец, както разкри Фрейша през вчерашния ден. Тогава бранителят ще дойде като свободен сътрудник.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР