За наградата на Доли Партън съобщават всички големи световни медии.

...
За наградата на Доли Партън съобщават всички големи световни медии.
Коментари Харесай

Доли Партън получи наградата на Джеф Безос в размер на $ 100 милиона

За премията на Доли Партън оповестяват всички огромни международни медии. Безос я разгласи дружно със своята партньорка Лорън Санчес, която назова кънтри-звездата " жена, която дава със сърцето си и влага обич и съчувствие във всеки аспект от работата си ".

Във видеоклип от церемонията, певицата споделя " Уау! 100 милиона $ ли казахте? Мисля, че хората, които са в положение да оказват помощ, би трябвало да вложат парите си там, където им е сърцето. Ще направя всичко допустимо да направя положителни неща с тези пари “. Тя може да ги подари на определени от нея благотворителни организации.

„ Нямаме самообладание да забележим всичко положително, което ще извършите с тези Щатски долар 100 милиона “, сподели госпожа Санчес, объщайки се към кънтри-звездата.

По-рано този месец Доли Партън, която с изключение на певица е и създател на текстове, актриса, бизнесдама и човеколюбец, беше въведена в Залата на славата на рокендрола. Тя е един от най-големите поддръжници на разнообразни и създател на фондацията Dollywood, която...

Прочетете целия материал в cash.bg
Източник: cash.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР