За нагла пътна проява сподели великотърновец в социалната мрежа Facebook.Луксозен

...
За нагла пътна проява сподели великотърновец в социалната мрежа Facebook.Луксозен
Коментари Харесай

Няма червено! Джип гази забраната, мина след пешеходците ВИДЕО

За нагла пътна демонстрация показа великотърновец в обществената мрежа Фейсбук.

Луксозен бял джип минал на алено след пешеходците, пресичащи на кръстовище във Велико Търново. Ситуацията се разиграла на 15 ноември, а запис от видеорегистратор илюстрира случката.

На фрагментите се вижда бялото " БМВ ", което изчаква жителите да преминат, а след това най-спокойно продължава по булеварда. Сигналът на светофарната уредба обаче е червен - и по време на маневрата, и по-късно.

" А КАТ дали ще го потърси?.... Позор! Някой знае ли кой е този хитрец? ", чуди се Георги С.

На този декор машините след индивидът с бялата кола стопират, с цел да спазят разпоредбите.

Случката отприщва десетки мнения в обществената мрежа, а жителите смятат, че трябват наказания. Не липсват обаче и хора, които намират опрощение за лидера. Вижте някои от споделените отзиви:

" Що да не мине. Бърза индивидът. Шест секунди ще го сбъркат ", написа Михаил П.

" Само камери ще оправят нещата. А и след второ такова нарушаване без брошура. А за какво не и в пандиза. Иначе ще броим потърпевшите ", счита Момчил К.
" Колкото и неуместно да е -  не е видял светофара. Изчака пешеходците и си потегли като естествена пешеходна пътека ", счита Мартин В.
  " Дали тук има хора, работещи в КАТ? Щом този безсрамник се мотае из града, хванете го! ", приканва жител.
Вижте и сигнала на Георги С., публикуван в група на старопрестолния град във Фейсбук:

" Ето една незаконна простотия! Дали лидерът е софиянец, или популярен болярин? Гледайте насреща, а не колата пред мен!....  Премина си най-спокойно на изрично алено - на пресечката на Пазара. Днес, 15.11.2023, в 11:56 минути. Е да, бял SUV BMW...

За такива всичко е разрешено! Преди два дни един ЕВ пресече две плътни линии и мина на алено на светофара на " Метро ", само че камерата ми не го хвана! Г-н Кмете, няма ли малко пари за камери за алено на няколкото светофара в града! А КАТ дали ще го потърси?.... Позор! Някой знае ли кой е този хитрец? "

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР